Mene pa zanima, ali je možno kako dobit nazaj podatke, ki so bli pri formatiranju zbrisani? Se ne spoznam na i-phone, ampak podatke res nujno rabim nazaj
EDIT : NE PIŠI Z VELKIMI ČRKAMI
| Izgubljeni podatki | |||||
Pozdrav!
Mene pa zanima, ali je možno kako dobit nazaj podatke, ki so bli pri formatiranju zbrisani? Se ne spoznam na i-phone, ampak podatke res nujno rabim nazaj EDIT : NE PIŠI Z VELKIMI ČRKAMI |
|||||
maš back up narejen na kompu -.- ? oz v itunes?
|
|||||
če nisi delal backupa potem jih lahko pozabiš.
|
|||||
Je tako! Nauk te zgodbe .... delajmo backupe! REDNO! -.- |
|||||
je biu back up v tunsih, sam Murphy je poskrbel, da je biu comp tudi resetiran in zdej zgleda res ni več rešitve za dobit podatke nazaj. Hvala vseen za pomoč.
|
|||||
škoda no... mislm da ni načina več... čak komp RESETIRAN al formatiran... je razlika..
|
|||||
pol se popravlam, formatiran je bil. uglavnm vse je zbrisan. Bomo že preživel, kaj pa čm..
|
|||||
Mogoče s kakšnim recovery programom. Ali pa če so res nujni kakšno podjetje, ki rešuje podatke..
O čem ti sploh govoriš? Da si zgubil podatke na iPhonu ali na računalniku? |
|||||
na obeh
|
|||||
Ja nič drugega z glavo v zid da boš čim prej pozabil, sicer pa glavno da si živ ostalo se da vse nadoknadit.
LP |
|||||
Pri win particijah se da še vedno kaj dobit nazaj. Samo ne smeš šarit po disku. Sem že kakšno diplomsko nazaj potegnil. Ne vem pa kako je pri macih...
|
|||||
pri win obstaja res en super program
vse ostane skritu tudi na disku ki ga že formatiraš in z programom filerecovery lahko dobiš prav vse nazaj tako da pomoje je enako na mac samo je treba poiskat kakšen soroden program in ti bo uspelo drugače pa je kakšno podjetje za reševanje podatkov vrjetno edina opcija |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |