kaj lahko telefon posodobim na 4.2.1 firmware pa je 05.12.01 pa če ga bo šlo pol odklenit? lp
| iphone 3gs posodobitev | |||||
kaj lahko telefon posodobim na 4.2.1 firmware pa je 05.12.01 pa če ga bo šlo pol odklenit? lp
|
|||||
kukr jst vem odklepa se ni za 4.2.1
|
|||||
|
|||||
Močno odsvetujem. V nekaterih primerih GPS ne dela več, telefon postane bolj požrešn z baterijo in še kaj. Pa še garancija ti gre... |
|||||
Bedaki! če ne veste o čem govorite bodite raje tiho!! če bi človek šel po vaših navodilih bi se pošteno zajebal..
Človek ima ja 5.12 baseband!!!! Jaz ti priporočam, da ostaneš na tej verziji, dokler ne izide untethered JB (ŠE pred božičem)... razen če imaš star bootrom (potem ne rabiš čakat). Za update uporabi NUJNO redsn0w ali pwnagetool (da se ti ohrani baseband- tega, katerega imaš zdaj lahko namreč brez problema odkleneš) |
|||||
zdravo! ker sem bul laik za tele jaztelefončke bom kr kle uprašou mal...telefon sm restorou zdej pa nvm kaku treba pač update-tat nou software 4.2.1 ..k ku sm svojga mi je automatsku zdej mi pa noče....mi pa skus un usb pa itunes kaze na iphonu
|
|||||
kva
|
|||||
Perfektno po Toporišiču!Bravo!
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |