Slovenec na delu. Zgleda dost dobr.
http://www.behance.net/id_group/frame/852386
| dock za Macbook pro | |||||
|
|||||
|
|||||
čemu to?
|
|||||
ne predstavljam si kako bi to izgledalo
|
|||||
men ni nič jasno...čemu to služi,...kam gre macbook?
|
|||||
to tud mene zanima
|
|||||
BTW, na tej spletni strani če greš pod project info in pogledaš pod tags vidiš med drugim tudi:
- apple fake ...... |
|||||
to bi recimo prislo meni v postev! doma bi imel priklopljen dock pa nanj vse miske ekrane in zvocnike! ko pa gres napot i tega ne potrebujes pa samo odklopis in imas mbp za normalno uporabo! ko pa spet prides domov pa samo gor prklopis in imas imaca spet
|
|||||
To sploh ni slabo...bolj me bo cena zanimala, ker podobne stvari (celo manj dizajnerske, da ne rečem grde) stanejo okrog 250$. In za ta denar dva kabla (miš in tipkovnica sta itak BT) rajši na roke vtaknem v Macbook, če slučajno uporabljam večji monitor.
Edino ne vem, zakaj je napajanje ločeno od docka oz. je napravljena reža, da napajalni kabel direktno v računalnik vklopiš? Nazadnje urejal/a iBros Ned 02. Jan 2011 22:45; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Meni je pa všeč.
Dobro bi blo, če bil takle Dock še hkrati stojalo (elevator). Ker če maš MBPja na podstavku, je zadeva neuporabna. ---- Dock postaviš levo od MBPja in z ročajem porineš vanj vse kable naenkrat. |
|||||
Men je zelo všeč!
A je že znana cena? |
|||||
menda naj bi blo zunaj februarja
cena pa odvisna od velikosti vgrajenega diska menda bo nekje okoli 200 eur |
|||||
Zanimiva zadeva, ceravno dodatnega trdega diska ne potrebujem. Bolj vesel bi bil (verjetno ne samo jaz) dodatnih USB 2.0 portov.
|
|||||
Zakaj pa od velikosti vgrajenega diska? Disk računalnika ne igra vloge pri docku, nikjer pa nisem zasledil, da bi imel dock vgrajen disk. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |