iMac Blue Screen | |||
Danes sem probal prizgati mojega imaca 27" i7 in namesto da bi se mi pokazal desktop se je ekran obarval modro in se ne premakne dalj od tega. Malo sem ze gledal po googlu in to da izklopim vse usb naprave ne dela. Probal sem tudi prizgat racunalnik v safe modu (drzim shift ob priziganju) vendar mi ni uspelo ( verjetno zaradi tega ker imam preko bootcampa instalirane windows 7 in se mi zastartajo namesto maca, ce pa drzim alt, izberem particijo na katerem je mac in potem drzim shift tudi ne dela) Kaj naj naredim? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pri zagonu drži tipko Shift ... Več tukaj: http://support.apple.com/kb/ht1455 Sicer pa, nekaj se je hudo pokvarilo. Lahko poskusiš z MacOS DVD-jem izvesti Archive & Reinstall ... Če imaš kakšen Time Machine Backup, ali pa še bolje kakšno kopijo (klon) narejeno z CarbonCopy Cloner ali pa SuperDuper, lahko poskusiš ponastavit sistem. |
|||
![]() |
|||
Problem pa sem rešil tako da sem resetiral PRAM (ob prižigu sem imaca sem držal option key (alt), Cmd, P in R dokler se ni že v drugič zaslišal tisti zvok ki se ob prižigu vsakega maca) Hvala za odgovor... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |