Je kdo pri nas že dobil najnovejši PM Dual 2.5GHZ? Jaz ga čakam že od konca junija, ko sem ga plačal....je še kdo tak revež, ki kreditira SLO Apple resellerse?

| Dual 2.5GHz in dobava | |||

Je kdo pri nas že dobil najnovejši PM Dual 2.5GHZ? Jaz ga čakam že od konca junija, ko sem ga plačal....je še kdo tak revež, ki kreditira SLO Apple resellerse? 

| 
	|||

Pri komu si pa vplačal predračun? 

Jaz sem trenutno od danes naprej v fazi kreditiranja EPLa za iMac G5. Upam, da pride še letos. Ogo  | 
	|||

Seveda so že G5 2.5 DP! 

| 
	|||

| 
	|||

klasicni problem appla v evropi.... NE vem, kdo drug si lahko privosci da ima dobavni rok za PowerBook napajalnik 4 tedne? Jezus.

| 
	|||

bopsi pri nas ze pridno dela nasa 2.5 res pa je da je nasa bla bto in baje je zato hitrej prisla.

epl nam je reku celo da smo jo prvi v eu dobil lp Avi  | 
	|||

<dl&rt;<dt&rt;Avian je napisal:</dt&rt;<dd&rt;epl nam je reku celo da smo jo prvi v eu dobil  

lp Avi</dd&rt;</dl&rt; še vedno je prva... sicer je BTO, obstaja pa še ena "prva" čist običajna in tut ta lepo tiktaka!  | 
	|||

Vplačal sem pri ARISu in nimam pojma a me nategujejo al pa so res nemočni glede dobave. A mi lahko razložite kaj pomeni BTO?

hvala  | 
	|||

BTO pomeni Build To Order. To pomeni, da je posebno naročilo in so pri Applu v običjani model vgradili še dodatne stvari. BTO opcije so ponavadi Bluetooth, tovarniško vgrajen dodaten RAM, fibre channel mrežna kartica ipd. Verjetno te pri Arisu ne nategujejo, ker je 2,5GHz PowerMace res izredno težko dobiti. Krivdo gre naprtiti IBMu, ki zaradi tehničnih problemov ne more izdelati dovolj tovrstnih procesorjev. Očitno pa se stvari počasi izboljšujejo saj naj bi celo BestBuy v ZDA začel prodajati tovrstne Power Mace. 

| 
	|||

hvala za tolažbo in odgovor... 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |