ITunes - Linki do filov | |||
Preden se lotim, bi bil hvaležen za kakšen nasvet ali opozorilo. |
|||
![]() |
|||
Saj lahko dodas v itunes library brez, da dejansko file skopiras tja. Opcija "Copy files to itunes library". Ali sem te narobil zastopil kaj bi rad? |
|||
![]() |
|||
Sem imel file na mrežnem disku. Preselil sem jih na USB disk. Zdaj moram pa iTunsom dopovedat, da so fili na drugi lokaciji. Rad bi obdržal playliste in tudi vseh komadov nimam v kljižnici. iTunes jih išče na mrežnem disku, ki pa ga ni več. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Prijatelj mi je na zunanji disk naložil cca 320 GB glasbe MP3. Sedaj se disk posodil prijatelju, da bi si le to pretočil na svoj comp, in da bi lahko vse to videl preko iTunsov, pa mi je povedal da se toči že 4 dni, in da je izgleda problem v iTunsih, češ da ne sprejme toliko podatkov. Kaj menite. Jaz sem se odločil, da bi torej toliko glasbe obdržal na zunanjem disku, ki bi bil povezan z Imacom. Glasbe torej ne bi rad " točil " in shranjeval na Imaca, temveč bi samo rad da imam vso to glasbo vidno preko Itunsov , vendar pa da je še vedno in ves čas shranjena na zuanjem disku. Bi to šlo? Moram na kaj paziti, oziroma kako se to naredi? Najlepša hvala za pojasnilo lp biker iz Ljubljane ![]() _________________ biker |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Najlepša hvala lp biker ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |