Pozdrav!
Imam eno vprašanje:) Rad bi naredil svoj background (tistega za ikonami) in me zanima, če ima kdo podatke, kako veliko more bit in kakšni so razmaki med posameznimi ikonami?
Hvala za odgovor
LP
| Iphone home screen | |||
Pozdrav!
Imam eno vprašanje:) Rad bi naredil svoj background (tistega za ikonami) in me zanima, če ima kdo podatke, kako veliko more bit in kakšni so razmaki med posameznimi ikonami? Hvala za odgovor LP |
|||
break jailbreaka lahko samo ozadje zamenjaš. Sploh pa te ne razumem kaj hočeš povedati glede ikon.
|
|||
Saj vem...saj jaz pa bi naredil ozadje, ampak s prostorčki za ikone. Poglej kaj mislim:
http://www.zedge.net/wallpapers/6607145/sky-greeny-wallpaper/ lp |
|||
zdaj vidim kaj misliš ja. Primerjaj s kakšnim ozadje ki je že narejeno na tak načim pa boš videl kakšna je razdalja.
|
|||
Torej dejansko je najbolje, da si odprem sliko v ilustratorju in se potem poigram z guide lines....
Nekoliko več dela, kot sem mislil Hvala za odgovor |
|||
Ja taka ozadja so narejena s PhotoShopom in če hočeš da je bolj avtomatizirano si naredi šablono (template) in potem samo okvirčke noter mečeš itd gre lepo in hitro potem. Se pa na netu dobijo šablone že narejene samo poiskat je treba.
LP |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |