Jabuk
Ipod Nike+ težava
Jablanator

Jablanator

Kraj: kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.09.2010 18:17:42
Ipod Nike+ težava
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Že dolgo časa spremljam vaš enkraten forum, tokrat pa bi vas prvič prosil za pomoč, če ima kdo podoben problem. Imam Ipod Nano 5g in Nike+ Sport Kit za laufanje. Ko sem prvič odtekel sem se registriral na stran nikeplus.com s svojim uporabniškim imenom, ki se mi je nato shranil v itunes-e (LoginID). Tudi če odkljukam "automatically send workout data to nikeplus" pa mi vedno podatke prenese v moj uporabniški račun na nikeplus.com. Sedaj pa problem. Kupil bom novi ipod touch in laufal z njim, ipod nano pa dal ženi za laufanje. Ampak ko se podatke hotel prenesti preko njenega računalnika, kjer ima svoje itunes-e je avtomatičlno spet pisalo podatke na moj nikeplus račun. Verjetno je LoginID zapisan znotraj ipoda in ne na compu, ali kako?
Skratka, ne vem, ali sem sploh jasen. Rad bi resetiral LoginID za Ipod Nano 5g, pa ne vem kako. Ali pomaga če dam Ipod restore?
Najlepša hvala!
Jabuček

Jabuček

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 23.12.2010 09:30:21
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo!
Sem imel podobno veselje s tem. Ko sem zamenjal nike+ so nastale težave. Je pa na netu podrobno napisano, kaj je potrebno naredit, da se nov nike+ skonekta na tvoj nike račun.
Mislim celo, da je tudi na nike strani.
http://forums.nike.com/message.jspa?messageID=308069
Če ni, google pomaga Smile

Sem raje opustil in laufam brez tega, si ročno pišem KM hehehe
Bolj sigurno!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani