Jabuk
Ne morem gledati DVDja - Region 2
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.12.2010 14:19:33
Ne morem gledati DVDja - Region 2
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kakšen mesec nazaj sem kupil Prison Break: The Final Break DVD v BigBangu. Ko sem imel še PC, je vse delalo brez problemov, ko sem pa zdaj hotel gledati na mojem MacBooku Pro 2010, mi je pa napisalo, da ne morem gledat, ker je DVD region 2, MBP pa Region 1, al ne vem točno ker. Nato sem poskusil z prvo, drugo, tretjo in četrto sezono in tudi ni delalo (kaj čem, sem big fan Smile ). V glavnem, DVD drive je zaklenjen in ne morem gledat DVDjev. WTF. To je tak bulls*it, d ani večjega. :/

Videl sem nekaj na raznih linkih, da se treba DVD flashat itd. ampak se lahko MBP pokvari. Zaradi DVDja pa ne mislim tvegat MBP, zato me zanima, a morda kdo pozna rešitev, ki ne bo pokvarila MBP in bom lahko gledal DVDje?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 13.12.2010 17:02:08
Kot kaze, si ga (ali nekdo drug, ce nisi ti prvi lastnik) zakkenil na prvo regijo (U$)... Kolikor se spomnim, imas ponavadi 3 ali 5 moznosti, da regijo zamenjas... Zadnja izbira regije se "zapece" in se potem ne da vec spreminjati...

Mozne resitve pa najdes preko Google-a

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 13.12.2010 20:28:37
Ko sem prvič prižgal MBP sem naštimal na Region 1 ja. Sem čisto pozabil. No, zdaj sem spremenil in imam n voljo še 3x spremenit, preden se zaklene na regijo, ki jo izberem nazadnje.

Hvala in LP.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani