3GS, iOS 4.2.1, BB 05.15.04, unlock je možen?
Nazadnje urejal/a 5509 Čet 17. Feb 2011 21:34; skupaj popravljeno 1 krat

| 3GS unlock | |||||||

3GS, iOS 4.2.1, BB 05.15.04, unlock je možen? 

Nazadnje urejal/a 5509 Čet 17. Feb 2011 21:34; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||

Ce nadgradis BB na 06.15 in zgubis GPS (vecina ga je zgubila) 

| 
	|||||||

bols kot ipod. 

| 
	|||||||

kako pa nadgradim na 06.15? 

| 
	|||||||

| 
	|||||||

Bumbar!  
![]()  | 
	|||||||

še dobro, da imamo tebe. 

| 
	|||||||

Naj se javi vecina Odkar je prisel 1.2 ven sem jih odklenil >30 pa je se vsem delal gps  | 
	|||||||

Kaj ti rabiš kaj al jaz? lol... s prstom ne mignete pol pa pričakujete topel sprejem pa še muffin a?  | 
	|||||||

ja...sam eni pa mjavkajo da jim ne dela..:/  | 
	|||||||

to je bil kompliment, vidiš, ko si včasih prehiter!  | 
	|||||||

Pol vzamem nazaj, normalno! Prehitra sva pa bila oba. Namreč en forum nad tem (JB) je tisto o navodilih... včasih se splača najprej pogledat  

| 
	|||||||

ok, peace. Če bom imel problem, te drugič vprašam direktno, velja? 

| 
	|||||||

Ja vecina/vsi na dev-iphone in 3GS BB 6.15 newbootrom = GPS dead. Me res zanima ce dela GPS in ne samo lokacija preko bazne/wifi..  | 
	|||||||

kako je s tem da GPS crkne? Lahko to kdo potrdi?

In pa ali GPS crkne hardwarsko ali softwarsko? Ce softwaresko, predvidevam da lahko downgradeas in ti potem spet dela? Lp  | 
	|||||||

Srce... Downgrejda ŠE NI,... In nikjer ne pise, da se BO dalo... Pise samo da delajo na tem,.. In ja.. GPS crkne softwersko in ne hardversko,...  

| 
	|||||||

Stevie a je že kaj novega glede tega?

Lep pozdrav Tilen  | 
	|||||||

ne! in ko bo, bo na veliko pisalo na prvi strani.  

| 
	|||||||

sem kar dosti brskal po netu za tem GPS-om in kot sem uspel izvedeti GPS nikomur ne dela. Poanta je ker dela določitev lokacije preko GSM-a, tako da nekateri uspešno "mislijo" da jim GPS dela. Enim je pač točnost plus/minus kilometer ali dva čisto dovolj... 

| 
	|||||||

si bom kar tukaj sposodil temo: 

imam 3gs s 3.1.3 in baseband 05.12.01 new bootrom ker sem se hotel znebiti stare šare (telefon ni bil moj), sem seveda naredil neumnost Seveda se je potem pojavil ekran "insert sim card" in telefon imam zaklenjen prebral sem že ničkoliko forumov, pa mi še vedno ni jasno ali lahko jailbreakam in nato odklenem, če nimam original sim in seveda ne morem dostopat do menijev v telefonu.. hvala..  | 
	|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |