Ma mogoče kdo kakšne naslove od kod so razvudne znimive aplikacije...urlji, youtube...
| iPad aplikacije | |||||
Ma mogoče kdo kakšne naslove od kod so razvudne znimive aplikacije...urlji, youtube...
|
|||||
|
|||||
super linki, tnx Jerca!
|
|||||
Če pa v brskalnik vpišeš iPad app review jih bo našlo pa še nekaj
|
|||||
A mi kdo lahko pove, če obstaja iPad aplikacija za facebook?
Ker najdem samo iPhone (ki mi ne dela), za iPad pa samo neke friendly facebook pa nevem še kaj... |
|||||
Saj dela preko safarija. Uradne zaenkrat ni.
|
|||||
Ja. ampak preko safarija ti ne napiše, da si napisal preko iPada
|
|||||
Wow... zakaj bi si pa to sploh želel?
|
|||||
Sej si ne želim, sam za sosedovo Micko sem vprašal.
|
|||||
Saj kolegi ne vejo da piše spodaj da je poslano z iPada, tako da si lahko daš na koncu sporočila "Poslano z iPada"
|
|||||
|
|||||
Sem že ugotovil. Preko lovely facebook piše z iPada, preko facebook aplikacije za iPhone pa piše, da uporabljam iPhone.
|
|||||
jaz za facebook uporabljam facebook HD. Maš pa zdaj Friendly for facebook FREE. nikjer pa ne piše da si iz ipada napisal.. če bi rad da vejo da maš ipad pač napiši da ga maš
|
|||||
Pomota.
Če uporabljaš friendly, napiše, da si iz iPada:-) Drugače pa eno vprašanje. Nujno moram kupit nek word or similar. Katerega mi priporočate, da je najboljši? Pages? Al obstaja kakšen program, da združuje še "excel" in "powerpoint"? Hvala! |
|||||
Jaz uporabljam quicoffice in sem zadovoljna
|
|||||
Kolikor sem bral, quickoffice ful slabo deluje, Pages pa ne podpira dropbox:(
Še kakšna alternativa? Kaj uporabljate drugi? |
|||||
Docs to go...meni je kr dobro nadomestilo word in excel... odpiranje in urejanje...ni pa enako kot na kompu...
|
|||||
Hvala!
Docs to go podpira dropbox? |
|||||
Premium verzija ja.
|
|||||
Hvala! Kaj ti uporabljaš za dokumente?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |