sem pa na simobilu .....hvala za odgovore
| Gprs,umts nastavitve za iphone 3g | |||||
Upam da ze ni bilo
sem pa na simobilu .....hvala za odgovore |
|||||
greš na:
Settings-->General-->Network-->Cellular Data Network in vpišeš: APN: internet.simobil.si Username: simobil Password: internet |
|||||
Kako pa je če si na mobitelu?
|
|||||
nastavitve so popolnoma enake kot na starih modelih...
Mobitel: APN: internet Username: mobitel Password: internet |
|||||
Ok tole sem nastavil.....ko pa hocem na vodafone live mi poslje napaka 4016 in poslje sms da storitev ni vec na voljo
|
|||||
Vodafone live imaš na razpolago:
Settings --> Phone --> SIM applications! (tukaj se skriva tudi SMS stanje in ostalo) |
|||||
to vem ampak mi noce logirat na internet preko gprsja in tukaj mi javi napako |
|||||
sem še jst preveril na simobilu, pa vodafone live res ne deluje, ostalo pa vse deluje!
sedaj sem pa še preveril na Si.Mobilu na brezplačni številki zakaj Vodafone Live (predvsem igrice ter melodije) ne dela, pravijo da za Iphona še nimajo nobenih igric, melodij ter slik, in dokler Iphona ne bo v ponudbi tega tudi ne bodo imeli, in če tega nimajo potem avtomatično javi error! za vse ostale stvari pa gprs dela preverjeno! |
|||||
ja hvala zdej dela,sem pa tudi sam klical na simobil....no v bistvu zdej dela vse razen vodafona
|
|||||
Live! ne dela zato, ker iPhone sploh nima WAP brskalnika...
Mobitelov Planet so predelali, da se prikaze kot prirejena web stran in ne kot WAP stran... |
|||||
Zato pa je Mobitel v samem vrhu.
|
|||||
Zaradi Planeta? ... Imam tako Mobitelovo kot Si.mobilovo kartico... pa primarno raje uporabljam Si.mobilovo... Po stevilu storitev je sicer Mobitel v prednosti... vendar je cenovno tudi v samem vrhu In WAP portala prav nic ne pogresam... sploh ne na mobilniku, ki ima odlicen web brskalnik |
|||||
|
|||||
Ojla. Zgoraj mora biti znak E, 3G ali pikica v kavadratku, sicer nisi na dosegu podatkovnega prenosa po GSM omrežju.
|
|||||
|
|||||
simobil, narocniski, nevem ce sem kdaj prej pri simobilu uporabljal internet.
|
|||||
Enako sem mel tudi jaz ko sem enkrat želel preko egdeja se povezat, čeprav načeloma tega neuporabljam.
Probaj resetirat network settings, baje da pomaga. Jaz nisem potem probal ker niti ne rabim tolko edgeja. |
|||||
Potem pa poskusi poklicat na Si.mobil (080 404040) pa naj najprej preverijo, ce imas sploh aktiven prenos podatkov ... |
|||||
hvala, tocno ta reset je pomagal
|
|||||
Morda kdo ve, zakaj nimam pod settings - phone možnosti sim application?
Imam samo sim pin pa SiMobil. Imel sem, vendar odkar sem dal telefon na servis(nadgradnjaiz 1.1.1 pri Tušu) tega več ni. 1.1.4. Hvala za odgovor. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |