SIOL - prijetno presenečenje... | |||||
Itak vsi vemo, da je Telekom absolutno predrag. Ker sem sam že več kot 8 let njihov uporabnik (žal pri nas drugo odpade, razen CATV ponudnika, ampak na njihove internet storitve se "poserjem") in moram potrkati, stvar mi zelo dobro deluje. Imam TRIO (10MB, 2xIPTV, Tel). Nimam se kaj za pritoževati, le CENA!!!! No, kakorkoli, danes zjutraj vstanem in opazim, da se na modemu nič ne dogaja. Prižgem računalnik, ni povezave.... Resetiram modem (v osmih letin ne vem, če mi ga je bilo potrebno resetirati dvakrat - v glavnem super je delovalo - glede na to, da berem, da ima veliko uporabnikov probleme...). Kličem na tehnično službo (neverjetno, telefon je dvakrat zazvonil in tip se je javil - to pa je bilo hitro. Slišal sem, da so bili veliki problemi pri tehnični službi z odzivnostjo). Povem mu svoje težave. Reče, da mi bodo zamenjali modem. OK, super. To je bilo ob 13.00... Ob 14.00 me monter kliče, da prihaja k meni z novim modemom, če sem doma... To pa je bilo presenečneje. Tako hitro so se odzvali, pa še v nedeljo!!! No, stvar sva menjala in zdaj naprej vse deluje spet kot mora... Na modem sem računal komaj v ponedeljek... rad bi se še enkrat zahvalil monterju, da je tako hitro prišel. žal morajo delati tudi ob nedeljah...za mene dobro, za njih slabo, a kaj čemo. toliko... |
|||||
![]() |
|||||
Mogoče se ti splača preklopiti na paket Trio 10M, ki omogoča hitrosti DO 10Mbit/s in gledanje 3-eh televizij hkrati. Cena je pa dosti nižja od tvojega trenutnega paketa. Kje je "keč"? Trenutno imaš zagotovljenih 10Mbit/s interneta, ne glede na to, ali gledaš TV, ali ne. Pri paketu Trio 10M ti pa sinhronizirajo modem na 10Mbit/s. Ko ne gledaš nobenega TVja, ti internet dela z 10Mbit/s, ko gledaš en TV, ti internet dela s 7Mbit/s, ko gledaš 2 TVja, ti internet dela s 4Mbit/s, ko gledaš 3TVje, ti dela z 1Mbit/s. Če ne gledaš veliko TV-ja (sploh ne obeh hkrati), se ti definitivno splača ta paket. |
|||||
![]() |
|||||
Sicer pa, hotel sem povedati le to, da sem bil presenečen na njihov hiter odziv in rešitev težave... |
|||||
![]() |
|||||
ja blagor tebi ! Od tu ko sem jaz doma niti 2mb ne dela pa še serviserji so za en kurac! Niti ne vejo zmeriti hitrost z centrale ! TOTALNO NEUSPOBLJENI ! Sem sam meril z dsl speed test pa še za to slišal ni ?!?!?! WTF Siol pač mam ker drugega ni! Drugače pa ko bo optika ADIJO SIOL 4-ever |
|||||
![]() |
|||||
Ostaja ti se amis.. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
saj vem! Samo je tako obremenjena linija da ni več možno nič ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |