iTunes - ustvarjanje drugega računa???? | |||
Na iMacu že imam ustvarjen en račun, ki ga koristim za moj iPhone. Ker pričakujem še iPad, vendar ni zame, in pri prvi registraciji iPad-a potrebujem iTunes in račun, me zanima, če lahko ustvarim še en račun v iTunes in KAKO? Pa še eno vprašanje - Kaj se zgodi (kasneje), če iPad prvič registriram preko mojega računa? Bo uporabnik le-tega vedno dostopal do AppStore preko mojega računa, ali ga lahko kasneje spremeni na samem iPadu? _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||
![]() |
|||
Nov racun pa naredis enostavno tako, da se odjavis s sedanjim in gres po istem postopku, kot si sel takrat, ko si ustvarjal svojega ![]() |
|||
![]() |
|||
_________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Prvič sem imel iPad-a v rokah. Njegov prvi priklop s svetom sem naredil na mojem iMacu, z mojim računom in wi-fi povezavo, sem preveril delovanje safarija, AppStora...potegnil in naložil dve aplikaciji in to je to. Sedaj si bo lastnik ustvaril svoj račun, še prej pa instaliral iTunes na Visto... Skratka HVALA še enkrat za pomoč! _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |