V bistvu se mi gre za Assassins Creed
Imam tudi še en problem. Ko začnem igro igrati mi nromalno dela ene 2 minuti, nato začne štekati in to traja kakih pet minut potem vse spet lepo.
Drugače mam mbp13"alu. Bootcamp 3.1 MacOS 10.6.4
Tnx za odg.
Di3_
| Kaj je boljše dela? Bootcamp ali igra za Mac | |||||
Lp. Mam eno vprašanje pa me zanima če je kdo že kaj razmišljal v tej smeri. Nevem kje bi igra bolj gladko tekla. Ali igra prirejena za Mac ali za Windows preko bootcamp-a.
V bistvu se mi gre za Assassins Creed Imam tudi še en problem. Ko začnem igro igrati mi nromalno dela ene 2 minuti, nato začne štekati in to traja kakih pet minut potem vse spet lepo. Drugače mam mbp13"alu. Bootcamp 3.1 MacOS 10.6.4 Tnx za odg. Di3_ |
|||||
Prek bootcampa itak laufas POLNO razlicico wnidowsev, tako, da je itak vse odvisno od strojne opreme. Ce mas maca, laufaj na macu. To je to.
|
|||||
Za igre je windows. Tudi, če dobiš igro za mac bo na windows delala boljše in tudi grafičnih detajlov dobiš več. Stestirano na igri Starcraft 2 in mi po default nastavi višjo resolucijo in več detajlov na windows kot na macu.
|
|||||
Podpis! Žal Apple ne ve (in jih verjetno niti ne zanima), kako napisati normalne gonilnike za grafične kartice. |
|||||
Ta assasais creed na mac-u dela kr lepo... sicer ne vem kako dela na windowsih...
|
|||||
Če je Steam za Mac pokazatelj, kako tečejo igre na Macu, potem je Bootcamp 100% boljša izbira. Steam na Macu je za en drek - igra se zatika že na najslabših nastavitvah, medtem ko v Bootcampu lahko isto igro igram na praktično najvišjih nastavitvah.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |