Iphone 3Gs 16Gb problem | |||
Iphona sem kupil 10.12.2009 od nekoga iz lj in mi ga je prinesel že komplet pripravljenega za uporabo in vse super.. do 20.11.2010 mi je deloval brez vsakeršnih problemov.. in ker mi ena aplikacija ni delovala ker podpira le iOS 4.xxx sem se odločil narediti update.. ker še tega nisem nikoli delal sem napisal na youtube.. how to tralala in ja kliknem .. in mi prikaže kako greš v itunse in veselo počakaš.. in evoga telefon se mi je zaklenil... do danes sem ga downgradu iz 4.2 na 4.1 in jailbreaku tko da sem prišel že v meni in vse lepo ampak ko ga pa hočem odklenit je pa problem v cydia sem dodal source:nekaj ultrasn0w.. in namestil vse mi lepo ponovno zažene iphone ampak mi ne more odpreti za izbiro operaterja.. nekaj stvari ki znajo pomagat. Modem firmware: 05.14.02 Version:4.1(8B117) Zanima me ali ga je mogoče odkleniti ali ga lahko enostavno pospravim za nekaj časa dokler ne pride nov unlock ven. Lp&hvala za pomoč |
|||
![]() |
|||
Moras pocakati na odklep. Bo prisel v maksimalno 2 tednih. Do takrat ne nadgrajuj! Lp |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Ne odklep ni mogoč, telefon si si zaklenil... me pa prav zanima kaj zavraga si počel na 4.2? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() zdej pa spet star telefon uzet k ga še prižgat nebom več znal kaj šele kak sms napisat hah xD hvala vam za pomoč =) pa zanima me še kje se bi dalo spremljat kdaj bo novi unlock prišel Lp |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() bom pa od zdaj naprej vsak dan prečekiral ta odsek na forumu. hvala še vsem 1x za pomoč |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Tako da pozorno beri ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Sicer upam ,da se bo dev team držal svojih besed... a nikoli ne veš ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |