nadzor porabe | |||||
že nekaj časa iščem po netu program, ki bi opozoril ali pa celo blokiral klice iz telefona ven po določenem času/porabljenih minutah, pa brez uspeha. Našel sem razne opcije, ki ti prikažejo odhodne/prihodne/vse klice po posameznih stikih...to je pa tudi vse. Mogoče je kdo od vas kaj podobnega zasledil. (iPhone 3G/iOS4.1/jailbreak-an) lp Andrej |
|||||
![]() |
|||||
Call operaterja za informacije |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Zakaj? Ker simobil ne naredi take aplikacije, niti ne ponudi API-jev, da bi aplikacijo naredil kdo drug (mobitel jih je)... Tehničnih ovir tukaj ni. Operaterju verjetno enostavno ni v intereseu da bi bili uporabniki na tekočem o porabi, saj bi tako verjetno porabili manj. Celo opevana "moj simobil" noviteta je eno sranje, za katero rabiš vsakič 5minut da se sploh prijaviš... Govorim seveda o aplikaciji za nadzor porabe. Blokade klicev ob prekoračitvi pa itak niti apple nebi spustil v appstore, tako da tega pa niti v najlepših sanjah ne bo. Verjetno tudi prvega ne, vsaj na $!mobilu. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Hmmm... sam porabim za prijavo tocno 12,9 sekunde ![]() ![]() ![]() ... tako, da ne vem, od kod tebi 5 minut ... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Mobilna prijava, poteka tako štorastno, da so se morali prav potruditi, da so naredili tako kot so. Preko mobilne naprave moraš: -odpreti safari -navigirati do "mojsimobil" -vpisati username in pass -zapustiti safari (hvala bogu, da je vsaj multitasking, nedaleč nazaj bi bil še to problem) -pogledati SMS aplikacijo in si zapomniti ali skopirati kodo -se premakniti nazaj v safari -vpisati kodo -nakar te končno pričaka še super vmesnik, ki je na mobilnih napravah uporaben malo bolj kot bi bil autoCAD na nokiji 5110 ![]() Navsezadnje je simobil operater za mobilno telefonijo in bi mobilnost morala biti njihova "jača strana"... |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Preberi moj prvi post, pa boš našel odgovor! Ga ni, ga ne bo, nema ništa, njete.... ![]() Če hočeš najboljši približek temu kar hočeš, bo treba na mobitel ![]() Nazadnje urejal/a Tomba Pon 22. Nov 2010 13:07; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
Safari že od verzije 1.0 podpira multitasking. Sicer pa... kar se tiče želje avtorja te teme. Mislim, da taka aplikacija ne obstaja. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |