Vprašanje je enostavno : Ali imaš iPhone jaibreakan?
(če vsebina ne ustreza forumu al pa kej.. nj jo admin zbriše
| Ali je Vaš iTelefon jailbreakan? | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Pozdravljeni! Iz osebnega zanimanja sem ustvaru to ankete =)
Vprašanje je enostavno : Ali imaš iPhone jaibreakan? (če vsebina ne ustreza forumu al pa kej.. nj jo admin zbriše |
Nimam
|
Nimam več + ni neke potrebe.
|
Tudi js sem ga imel.. pa nimam več... sj pravm tko lastno zanimanj kaj je BOLJ priljubljeno ..
|
Svoj čas sem bil pristaš JB, zdaj pa ne vidim več potrebe ..
Pravzaprav imamo vse: call forwarding je odpravljen, slovenske cifre so prepoznane .. Kaj pa še rabimo .. App-se plačujemo .. |
Ni, ker ni potrebe
|
Lahko razlozis? |
Ja je odpravljen samo na simobilu...
|
Tako je na S! dela in ne utruje več s tistim nadležnim okenčkom.
|
Meni na mobitelu tudi ne kaze vec na iPhonu 4 na 4.2.1 na 3GS pa mi je na 4.2.1 kazalo se.
|
Meni pa kaže na i4 4.2.1
|
Cudna so pota gospodova. Zanimivo.
|
Jst mam pa jaibrejkanga, ker mi SBSettings full pomeni...pa Lockinfo...
ko bojo še to uštimali pol pa nebom več... |
tudi jaz sem med tistimi, ki nimajo jailbreakanega
|
p4nther, pa sej z multitaskingom lahko tako hitro preklapljaš med funkcijami, da mislim, da ni potrebe po SBSettings? Če maš iPhone Settings med multiflow dockom, lahko hitro preklopiš na 3G, vklopiš WiFi
|
JB for sure..
4 stvari zaradi katerih se nebi odpovedal JB, BiteSMS; takole bi mogel zgledat default messaging MyWi; iphone sluzi kot hot spot ko sva s punco na vikendu SBSettings; vsi poznate, nevem zakaj apple ne popusti in odpre funkcije da bi lahko imel appse v appstoru ki bi to omogočal FullScreen Safari; šele zdaj je užitek browsat s iphoneom, full screen, popup action menu, gestures, itd Je pa seveda zelo dobrodošlel tudi AppSync, da vsako stvar preje sprobam, preden vrzem stran moj tezko zasluzen denar. Če mi je stvar ušeč in uporabna jo pa seveda kupim (predvsem uporabne aplikacije, npr; Navigon EU, 2Do, Airplay, Luminair, etc). Tako da brez slabe vesti kakšen špil preigram, kjub temu da ga ne plačam. Seveda si pa rad zamenjam kakšno ikono, font, naredim kakšen tweak preko SSHja, itd. Tako da zame je ravno JB tisti ki doda piko na i pri iPhoneu, drugače bi bilo dolgčas, saj tudi pri drugih stvareh rad tweakam, overclockam, modificiram tako da je to tudi moj hobi. |
Vcasih se se pojavi... ampak zelo redko |
Ko sem imel prej jailbreak se mi zdi kar ok na iphonu4 ali pa je popravljena cydia ali pa je fora ios4.. Nevem pri 3gs ko sem ga imel na 3.1.2 sem moral restorat kar pogosto
Je pa res da sem imel mogoče malo več stvari. Je pa res najboljše nadgradnja |
Lahko samo prašam v čem je fora da se odrčete JB samo zato da lahko upgrejdate takoj ko veliki epl izda ios update? Nevem, v rač. svetu se ponavadi zmeraj počaka da se stvar malo ulafa in dobiš tu pa kakm kakšen info. Nimam nič proti da eni pač uporabljate stock os, amapk malo se mi zdi smešno da bi se zaradi tega odrekel stvarem ki jih pogrešaš, sbsettings v tvojem primeru. |
Eni tako, eni drugače. Stvar okusa. Enim pač JB ni pomemben
|
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |