Prispevek: #1 Objavljeno 25.04.2006 17:04:36 Apple Mail in gMail se ne rata?
A se še komu dogaja, da Mail ne sprejema določenih emailov. Imam na gMailum označen setting za POP strežnik. Ponavadi ne sprejema emailov ki sokak RE:,... se komu sanja za kaj?
Drugače imam spam filtre,.. pa se ne ustavi nikjer tam. Ker ga preprosto ne potegne dol. Če kliknem Get Mail mi reče, dani nove pošte. Imam še en POP account (SiOL) in ta dela OK.
no men se dogaja da mi včasih noče pošiljat. kao da smpt strežnik ni na voljo.
možno da zato ker imam dva pop računa, gmail in še nek arnes. samo vseeno.
no men se dogaja da mi včasih noče pošiljat. kao da smpt strežnik ni na voljo.
možno da zato ker imam dva pop računa, gmail in še nek arnes. samo vseeno.
Poskusi nastaviti ponovno porte.
Pomaga. meni vedno pošlje.
še eno vprašanje: ali je mogoče v Mailu zbrati pozicijo veiwer okna tako, da bo namesto na dnu pripet (dock-an) recimo na desni strani ekrana? Meni osebno se zdi bolj pregledno če imaš vsebino maila prikazano v ožjem in višjem oknu kot po defaultu ki je ožji in širši.
še eno vprašanje: ali je mogoče v Mailu zbrati pozicijo veiwer okna tako, da bo namesto na dnu pripet (dock-an) recimo na desni strani ekrana? Meni osebno se zdi bolj pregledno če imaš vsebino maila prikazano v ožjem in višjem oknu kot po defaultu ki je ožji in širši.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.