sem iskal, pa nisem našel odgovora:
omogoča iPhone 4 kupljen v ITA z iOS 4.1 (NI jailbrejkan) internet tethering na Simobilovem omrežju?
tnx za pomoč
| iPhone internet tethering? | |||||||
Pozdrav,
sem iskal, pa nisem našel odgovora: omogoča iPhone 4 kupljen v ITA z iOS 4.1 (NI jailbrejkan) internet tethering na Simobilovem omrežju? tnx za pomoč |
|||||||
ja
|
|||||||
sam meni danes ni hotelo povezat. zato sem vprašal .... :/ |
|||||||
Imaš pravilno vnešene nastavitve?
APN: internet.simobil.si Username: simobil Password: internet + tega daš na ON, kjer te povpraša kako želiš delati tether .. Včasih pa je napaka res v omrežju, zato kar veselo poklicat na pomoč in zahtevat tehnika - saj jih plačujemo! |
|||||||
vse imam pravilno vpisano (ker v nasprotnem primernu ne bi mogel dostopat do interneta)
tudi tethering imam na ON :/ |
|||||||
Call THEM and SAY TO THEM!
|
|||||||
Tethering ima po novem ločene nastavitve od interneta. Poglej v meniju, da se nisi tam kaj zmotil. |
|||||||
vse pregledal. vse bil ok...zdaj mi kao dela (se obarva modro kar je napredek, prej se mi ni) ampak mi nič ne prese. |
|||||||
A imas sploh iTunes gor?
Ker brez tega ne bo delal. Drugace pa daj zadnjo verzijo ce se nimas. |
|||||||
vse imam tako kot treba... |
|||||||
Izgleda nimas... drugace bi delovalo |
|||||||
a ti je uspelo resiti glede tetheringa, ker imam enak problem
|
|||||||
Pa tethering je bil preko kabla ali bluetooth? Jaz sem ta teden prevero tethering preko bluetootha in deluje odlično. Aja, sem pa to delal na Mac-u, kako je z okni ne vem.
|
|||||||
preko kabla na Macbook pro, s Iphone 3G je delovalo BP. nastavitve so prave. cudno ker kdaj da opcijo tethering ON - OFF kdaj pa ne
|
|||||||
Evo, stestiral ..
MacBook + SiMobil, 4.2GM, iPhone 4 - pišem prispevek preko tetherja .. PA še kako hiter je, ker ni zasedeno omrežje.. EDIT: shit! Telefon se pri micro SIM hudo hudoooo segreva .. A ma to kej veze z USB tetheringom? Al bl ne? |
|||||||
Meni v Win7 32-bit deluje super prek kabla in BT, enako tudi na WinXP PRO SP3.
|
|||||||
Eno pomoč bi rabil, sem iskal po forumu pa ne najdem - kolega ima iphone 3gs iz Italije, gor ima 3.1.2 IOS, JB.
Kako si lahko omogoči internet tethering, ker sedaj ima pravilne nastavitve vpisane v cellular data network. Hvala |
|||||||
ma a se vam to resno zdi konstruktivna tema, da je vsak post "ja meni dela", sej ni vprašanje koliko ljudem dela. vsak drug post piše ja meni dela..., to full pomaga...
dajte tisti, ki ste imeli kakšen problem in ste ga rešili povedat kako, le na ta način bo forum konstruktiven in uporaben... lepe praznike, primozz |
|||||||
Mi lahko kdo da link od nastavitev za iphona ker ga ne najdem več?
|
|||||||
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |