xCode in iphone 3G | |||
Pred kratkim sem postal novopečeni lastnih macbooka. Lastim pa si tudi iPhone 3G. Rad bi se preizkusil tudi v programiranju v xCode, ampak nikjer ne zasledim nastavitve za moj Iphone, če označim predogled aplikacije na simulatorju, stvar deluje. Če ša označim na Device 4.1, javi napako... V project setting pod general sem našel nastavitev: Base SDK for all configurations: in tukaj si lahko izberem samo tole: -Current MAC OS -Mac OS x 10.4-10.6 - IOS device 3.2 - IOS device 4.1 - IOS simulator 3.2 - 4.1 Iphone imam verzije 3.1.3... Akot je videti, ni nobene izbire za 3.1.3 IOS... Je težava v tem, da naj naložđim starejšo različico xCode??? Sedaj imam: 3.2.4 - 64bit... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Nastavitev, ki določa, na katerem OS-u lahko zadeva še laufa, je "Deployment target". Ampak kompatibilnost boš moral zagotoviti sam (uporaba novih API-jev na starem OS-u bo namreč povzročila crash). Glede "on device developmenta" pa toliko. Uradno potrebuješ plačljivi developer account, da boš dobil dostop do certifikatov in provisioning profilov. S tem dobiš za eno leto pravico objave na App Store-u, pravico razvijanja na dejanskih napravah, dostop do supporta in beta software-a. Če pa tega nočeš (če se boš samo igral s tem), imaš pa še eno opcijo. Kakšno? Najprej moraš telefon jailbreakat in naložiti AppSync (ja... appsync je bil primarno mišljen za development in ne za crackane aplikacije). Potem moraš pa še ustrezno urediti tvoj xCode projekt: http://www.alexwhittemore.com/?p=398 Veliko zabave pri programiranju! |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |