680.1 MB
| 10.6.5 je tu | |||||

juhuhu  

680.1 MB  | 
	|||||

meni pa 517,3MB 

| 
	|||||

A potem si le nabavil Snow Leoparda... 

| 
	|||||

ja, po dolgem premisleku  

| 
	|||||

Tudi meni  | 
	|||||

ga veselo uporabljam že slabe pol ure  

| 
	|||||

In kakšna je novost? 

| 
	|||||

| 
	|||||

Instaliral. So far so good.  

| 
	|||||

Ne opazim sprememb.. no big deal. 

| 
	|||||

Saj spremembe so v ozadju.  

| 
	|||||

Aja, nism vedu...   

| 
	|||||

Jaz upam da so odpravilo bug za trackpad. ker ta teden se mi je vsaj enkrat dnevno miška zaklenila, tako da je vse označevala, kot da bi skos s prstom na tracpad tiščal. ta problem ima kar precej uporabnikov odhar je prišel update za 4 fingers gestures 

| 
	|||||

brez težav, pri meni.

tudi do sedaj mi je vse normalno delovalo, zato nisem bil siguren ali naj sploh posodobim. sem pa malo prebral odzive in ni bilo negativnih in sem vseeno naložil in posodobil. Po dolgem času sem tudi zadeve "spral" z onyxom. ne vem ali je posodobitev ali to, da je comp očiščen, imam pa občutek, da dela malo hitreje (npr Neooffice - prvi zagon). lp  | 
	|||||

Prehitro sem govoril. Našel sem težavo.

Activity Monitorne zmrzne! Macbook 2009 in Macbook Pro 2010, na obeh. Ima še kdo a problem.  | 
	|||||

13.3'' Macbook Pro 2009. Tudi po nadgradnji dela.

Activity Monitor ne zmrzne. Nasvet: počisti računalnik z Onyxom.  | 
	|||||

začasna "rešitev" je da izklopiš tap to click. Sem imel isti problem na MBP2010.  | 
	|||||

Mislim, da je pri Dict app kar opazna razlika v hitrosti - sedaj se odpre še hitreje kot prej. Poleg tega pa so končno porihtali tudi prikaz Wiki vsebin.  

| 
	|||||

Zmrzovalo je, a zadeve nisem popravil z Onyxem. Act. Monitor sem pred časom namreč premaknil iz Utilities Mape v Application mapo. Sem jo premaknil nazaj, kamor sicer spada, sedaj pa mi dela.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |