V septembru sem kupil novega imaca v trgovini. Iz zabave sem šel pogledat na apple stran do kdaj velja garancija in ne vem zakaj piše do 15. aprila 2011, če je garancija 1 leto. Kje je 5 mescev, Imac je kupljen v Harwey Norman
| imac 27 | |||||
V septembru sem kupil novega imaca v trgovini. Iz zabave sem šel pogledat na apple stran do kdaj velja garancija in ne vem zakaj piše do 15. aprila 2011, če je garancija 1 leto. Kje je 5 mescev, Imac je kupljen v Harwey Norman
|
|||||
te je norman mal za nos potegnu? oz. gospodič/na na blagajni
kolegu se je podobno zgodil, samo on je pridobil par mescov. namesto 11.6.xxxx, je na računu napisan 6.11.xxxx |
|||||
15.4 ne more biti 4.15
|
|||||
ja to mi je jasn, zato sem namignu da so ga nategnil, nepozornost stranke.
pa vidm tud da sem se zmotu k sm napisu na računu, na garancijskem listu sem mislu. |
|||||
na računu piše leo 5.9.2010
|
|||||
Bi se šol v trgovino pritožit,kaj predlagate?
|
|||||
točno to sem najprej pomislil. Pojdi v trgovino in udari po mizi
|
|||||
ja seveda, jaz bi prvo to naredu.
|
|||||
Jaz bi šel tja s svojim računom in izprintano garancijo, pa se probo najprej z lepa zmenit, če ne pa malo bolj grobo...skratka pripadati garancija 1 leto, tu ni kaj!
|
|||||
Saj garancija je na podlagi racuna ... Izgleda je iMac stara zaloga ...
http://support.apple.com/kb/he44 ![]() |
|||||
se enkrat nisem slisal da bi clovek kupu v harveyu in bil zadovoljen...mislim da je to ena slabsih trgovin pri nas.
definitivno pejdi nazaj in zahtevaj garancijo ki ti pripada.ce ne jim vrni maca in jim povej kar jim je treba... |
|||||
Se zelo strinjam. Krš roba po domač. |
|||||
Glih iz trgovine, prodajalec pravi, da se servis uveljavlja z računom in da je račun merodajen.
|
|||||
Racun je tisti, ki je pravo dokazilo o tem, koliko imas garancije... Ce ne gre drugace pac uveljavljas garancijo v trgovini, kjer si kupil... Tako je recimo pri tistih, ki sami uvazajo ... tako kot recimo Tusmobil z iPhone-i... Mobisvet, ki sam uvaza iz Nemcije ...Pri teh je v garancijskem listu napisano, kdo je pooblasceni servis ... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |