Pozdravljeni,
zanima me, če veste, kje bi lahko dobil nov iPod touch 3g?
Že vnaprej hvala za pomoč.
lp, Cal
| Nov iPod touch 3g | |||
Pozdravljeni,
zanima me, če veste, kje bi lahko dobil nov iPod touch 3g? Že vnaprej hvala za pomoč. lp, Cal |
|||
Najnovejši je 4G
drugače pa pri mesarju poglej |
|||
Vem, da 4g že obstaja, predvidevam pa, da je cena 3g padla in me zanima, če ve slučajno kdo, kje bi se ga dalo dobit. Sem preveril v BigBangu, pri FMC-ju in nimajo nič na zalogi. Tudi mesar je rekel, da mu jih je zmanjkalo.
Svoje travme pa zdravi kje drugje oziroma zadrži zakompleksanost zase. |
|||
ja probas loh se na mimovrste.si al pa mal po bolhi pobrskej ker tam tud ljudje prodajajo cisto nove ipode sm gledu tko da srecno.. ;P
|
|||
Kupi iPod touch 4G, saj ni toliko dražji od 3G-ja. Je pa dosti boljši
|
|||
za ipod touch 3g poglej še na simobilu saj sem opazil da jih imajo v njihovih apple kotičkih... drugače pa sem jih učiraj videl v bigbangu v supernovi koper. če imaš možnost pa poglej še u iStyle na rudniku v LJ ter City parku
nakup prko mimovrste pa ti odsvetujem zaradi svoje negativne izkušnje saj sem na ipod ki sem ga naročil čakal 2 meseca in na koncu naročilo preklical ker sem videl da iz vsega skupaj ne bo nič upam da sem ti kaj pomagal |
|||
Resno, kupi raje iTouch 4G, ker je VELIKO boljši od starega, pa še niti ni tako drag (300€ za 32GB je dokaj poceni imo)
|
|||
Hvala vsem za odgovore.
Sem prepričal prijatelja, da bo kupil novo generacijo Za starejše sem pa povsod preveril in tudi tisti, ki so jih imeli so rekli, da se cena ni nič kaj spustila, tako da se res splača kar novega vzet. |
|||
še posebaj če bo med prvimi 50, ki ga bodo nabavili v novem iSporu in ga dobili po polovični ceni
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |