Jabuk
polit macbook 13'' (a1181)-ventilator neprestano dela!
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.11.2010 19:59:13
polit macbook 13'' (a1181)-ventilator neprestano dela!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
zivjo! pred kratkim je bil moj stari dobri macbook polit s kolo...potem je zacel normalno delat in vse je tiptop, razen tega, da je glasen ko hudic,ventilatorji ne nehajo delat...poskusil sem tudi s softverskimi regulatorji (fanspeed), vendar brez efekta...na applu so rekli, da ce je bla zadeva polita, bo potrebno nabavt novo plato...ki stane skor tuk ko je ta mekbuk vredn...ok vem kaj je ebay, ampak me vseen zanima, ce je meu kdo podobno izkusnjo in ce se da zadevo resit na bolj eleganten in poceni nacin (odpret,kej spucat,zamenjat kak manjsi del ipd Smile...ce se sploh splaca poizkusit al so tipala zihr kaput in je treba obvezno vse skup zamenjat...prosim za kakrsno koli pomoc ali pa ce kdo zna to ljubiteljsko pogledat in vsaj potrdit, da je res potrebna nova plata, ker se mi vseen mal zamal zdi Smile za kakrsnkoli info bom res zlo hvalezen.lp
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 06.11.2010 12:23:09
Če ni več v garanciji, ga lahko tudi sam odpreš. Maš na internetu dosti videov pa si vzemi en dan časa in se malo igrej po drobovini macbooka.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 06.11.2010 16:12:16
Re: polit macbook 13'' (a1181)-ventilator neprestano dela!
neeko je napisal/a:
zivjo! pred kratkim je bil moj stari dobri macbook polit s kolo...potem je zacel normalno delat in vse je tiptop, razen tega, da je glasen ko hudic,ventilatorji ne nehajo delat...poskusil sem tudi s softverskimi regulatorji (fanspeed), vendar brez efekta...na applu so rekli, da ce je bla zadeva polita, bo potrebno nabavt novo plato...ki stane skor tuk ko je ta mekbuk vredn...ok vem kaj je ebay, ampak me vseen zanima, ce je meu kdo podobno izkusnjo in ce se da zadevo resit na bolj eleganten in poceni nacin (odpret,kej spucat,zamenjat kak manjsi del ipd Smile...ce se sploh splaca poizkusit al so tipala zihr kaput in je treba obvezno vse skup zamenjat...prosim za kakrsno koli pomoc ali pa ce kdo zna to ljubiteljsko pogledat in vsaj potrdit, da je res potrebna nova plata, ker se mi vseen mal zamal zdi Smile za kakrsnkoli info bom res zlo hvalezen.lp

Lako ga prineseš k meni. Se zadeva pogleda, spuca, in po potrebi lahko na ebayu, naročiva kak del, ki bo potreben. Seveda, moraš prevzet odgovornost, v primeru, da kasneje nebi delal več.

Imam pa precej izkušenj s tem, tako da načeloma ni problemov.
Več pa na ZS.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani