PS: Mogoče sem to samo jaz, ampak se mi zdi samo navigiranje po cydii malce bolj "snapy"
| Prikaz SHSH blobs-ev je nazaj na cydii | |||||
Torej končno je saurik ponovno dodal prikaz shranjenih shsh-ev v cydio... Zdaj bo laikom stvar malce olajšana
PS: Mogoče sem to samo jaz, ampak se mi zdi samo navigiranje po cydii malce bolj "snapy" |
|||||
Res je končno!
Drugače pa delajo na novi verziji cydije |
|||||
Je dovolj, če sem si z TinyUmbrella shranil shsh na disk? Takrat mi je pisalo, da cydia strežnik ni dosegljiv.
|
|||||
Pozdravljeni,
imam iphone 3gs hrvaški z softverom 3.1.3 in sem dva dni nazaj preko tiny umbrella shranil shsh-je in mi zdaj v cydiji piše da imam shsh-je za: 4.0,4.0.1,4.0.2 in 4.1. ali ne bi moglo podpisat samo za 4.1,ker za nazaj se več ne podpisuje, zato mi je malo čudno. hvala že vnaprej LP |
|||||
Ja saj podpise samo za 4.1 ampak mas pa moznost downgrade ce se ti podpisuje za starejse fw. kar ti apple ne omogoca. |
|||||
Bodi srečen, da jih imaš več... ziher si že prej shanil. Namreč imaš prav... sharniš lahko smo trenutne, za nazaj pa ne.
|
|||||
Zgleda da je prejsnji lastnik shranil,no super.hvala vsem za odgovore
|
|||||
evo jaz imam pa eno neumno vprasanje in sem res preiskal google in forum, ampak nisem uspel postekat zadeve :/
skratka, v cydia mi kaze takole
torej potemtakem imam shranje za iOS 4.0, 4.0.1, 4.0.2 in 4.1 ? al to kr tako pise no, drugo vprasanje, ki je pa še bolj pomembno je pa; če torej imam shranjene te datoteke in imam novi modem firmware 05.14.02 lahko s pomočjo tega to rešim in kasnej uporabim unlock, ki bo delal ? hvala, lp |
|||||
Ja imaš shranjene.
Google - how to restore with shsh bloobs. modem firmware ne moreš downgrejdat. |
|||||
aha, okej.. to me je zanimalo... torej bo treba počakati še par dni do unlocka, glede na to da pride ju3 ven 4.2 ?
|
|||||
Jaz jih sploh nisem spravljal pa mi enako piše??!!
|
|||||
Če nisi ti, je pa nekdo drug. samo se ni. fix.
|
|||||
Sem prvi in edini lastnik...Ni mi jasno!
|
|||||
Mogoče si po pomoti kdaj stisnil "make my life easier" v cydii... ali pa zagnal TU?
|
|||||
Ja verjetno bo kaj takega,ja....Vseeno ok.
|
|||||
Če še koga moti 4.2.1+ ... samo pri 3gs-ih, in je normalen pojav
![]() |
|||||
lakai: in kaj je novega v tej verziji?
|
|||||
4.2.1 je itak trenutna verzija
![]() |
|||||
Tako je, to je trenutna verzija... tale plus se prikaže lastnikom 3gs-ov zaradi različnih realesov -> 4.2.1 - 8C148 in 4.2.1 - 8C148a. Ni neke pomembnosti... omenil sem samo, če koga zanima zakaj je + zadaj |
|||||
ej kaj pa jst mam pa naložen zdej ta ipadov baseband ane. in v cydii mi piše za shranjene shshje od 3.1.3 pa samo do 4.1. teh naslednih 4.2 pa teh pa ni. a je to mogoče zarad basebanda al kako? hvala za odgovore
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |