Jabuk
Kako omejiti Apple Wireless Keyboard na samo en računalnik?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 05.11.2010 01:47:35
Kako omejiti Apple Wireless Keyboard na samo en računalnik?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Eno tehnično...

Imam dva računalnika z bluetooth napravami; iMaca z Wireless Keyboard (alu) in Mighty Mouse in MacBook Pro z Mighty Mouse.

Večinoma uporabljam MacBook Pro in miško, problem pa nastane, ko se mi vsakič ko vključim bluetooth zraven MacBookove miške poveže tudi iMac tipkovnica. Ker je ne uporabljam mi samo pridno požira baterije. Če potem prižgem iMac-a pa se seveda ne poveže z njim, ker je že povezana z MacBookom, na iMacu pa ostanem brez tipkovnice.

Skratka, moje vprašanje je: Ali lahko iMacovo tipkovnico in miško nastavim tako, da se bosta povezovala samo z iMacom in ničemer drugim in seveda isto vprašanje za MacBook Pro in njegovo miško?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 05.11.2010 02:34:39
Normalno, da lahko... iz bluetooth nastavitev jo moraš izbrisati.... če sem sploh razumel prav... (Kje vključiš bluetooth in macbookova miška je trackpad...)
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 05.11.2010 02:35:06
Nisem sprobaval, a pomoje je problem v tem, ker si tipkovnico že imel priklopljeno na obe mašini in jo zato tudi avtomatsko povezujeta.

Če se tipkovnica connecta prvič, te sprašuje za gesla in se ne priklopi avtomatsko.

Zato bi blo za poskusit tipkovnico povsem odstranit iz prefsov na mašini, kjer je nočeš imet.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani