Kje bi ga dobil? Po možnosti free. Naloži sem Rove Mobile Admin Client App in podobne vendar na njih deluje samo ssh in ne ssh2.
| ssh2 client na iphonu 4 | |||||
Kje bi ga dobil? Po možnosti free. Naloži sem Rove Mobile Admin Client App in podobne vendar na njih deluje samo ssh in ne ssh2.
|
|||||
ce imas jailbreak nalozi terminal in openssh..
|
|||||
Naložil Mobile Terminal in OpenSSH na jailbraikan iPhone 4 (iOS 4.1). Na ekrane se normalno pojavi Teminal ikona, vendar ko jo zaženem se aplikacija odpre in takoj zapre. Zakaj se to zgodi? Potrebujem ss2 client za nadzor opreme na mreži preko iPhona in nikjer ne morem najti pametnaga app za moj iPhone. Ima kdo kakšnen app oz. kje ga lahko najdem?
Hvala za vse nasvete.... |
|||||
Uporabljam iSSH. Zal ni zastonj. Dela pa.
|
|||||
moras najti novejso verzijo terminala.
js mam na 4.1 mobileterminal 472 in ta dela ok, sicer se mi zdi da obstaja se novejsa a se mi ni dalo iskat. to verzijo najdes na cydia.xsellize.com |
|||||
hvala..uspel naložiti....terminal se zažene....pojavi mi se loading in potem Administrators-iPhone:-mobile$
Kako od tu sedaj naredim ven telnet ali ssh2? kje sploh določim povezavo za ta terminal za povezovanje navzven? Hvala za nasvete... |
|||||
Še nikoli nisi uporabljal SSH-ja na nivoju terminala?
|
|||||
jah terminal je bash kot na vsakem linuxu. ce hoces vspostavit ssh povezavo s streznikom in si ze instaliral openssh, potem v terminalu vpises ssh -l uporabnisko_ime host in zadeva te poveze.
ce si hoces shraniti povezave lahko vpises cel ukaz (ssh -l uporabnisko_ime host) v text file in ga shranis v mapo /bin z imenom recimo server1, vpises chmod 755 /bin/server1 in potem kadarkoli odpres terminal samo napises server1 in ze te povezuje. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |