Lastim si iPhone 4 in imam težave z restorom. Tel je tov. odklenjen, bil je jailbrekan. Sedaj sem hotel narediti restore na org. 4.1 in mi vseskozi javlja napako in postavi v DFU mode. Imam iTunse 10.0.1.
Hvala za pomoč.

| iPhone 4 - težave z restorom | |||||||

Lastim si iPhone 4 in imam težave z restorom. Tel je tov. odklenjen, bil je jailbrekan. Sedaj sem hotel narediti restore na org. 4.1 in mi vseskozi javlja napako in postavi v DFU mode. Imam iTunse 10.0.1.

Hvala za pomoč.  | 
	|||||||

Malo bolj razlozi, kaj zate pomeni, da se "postavi v DFU mode"? Ker sumim,d a nimas vseh pojmov razciscenih Malo bolj natancno opisi, kaj naredis in kaj se med postopkom dogaja... Ali pa naj ti to naredi nekdo, ki se na te zadeve spozna  | 
	|||||||

Zadnja verzija itunsa je 10.0.1.22 , tako, da najprej posodobi itunes, nato pa probaj restorat.  | 
	|||||||

Itunse ima updatane na zadnjo verzijo, telefon se ostavi na restore mode (itunes ikonca + USB kabl). Telefon se prične z restorom, ki traja nekej do 80% nato javi napako in se vrne ponovno na restore mode. Poskušal sem vsaj 10x, vedno ista napaka. 

| 
	|||||||

Najvaznejso informacijo pa si izpustil   

| 
	|||||||

Javi mi napako 1004. 

| 
	|||||||

V hosts datoteki imaš narejeno preusmeritev na saurikov strežnik... zato ti ne dela nadgradnja basebanda in telefon ostane v recovery modeu (error 1004). 

| 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |