| APLIKACIJA za veter? | |||||
Kako se imenuje ena aplikacija (zelo stara) ki lahko z iphonom ugasnes sveco? Oddaja zrak/veter cez zvocnik
|
|||||
A ti to resno?!LOL:)
|
|||||
daj iphona na svečo za 3 sec, potem se ti avtomatsko ugasne.
|
|||||
verjetno mislis aplikacijo ki ti narise sveco, in potem ko pihnes v mikrofon jo vgasnes?
imena pa ne bi vedel |
|||||
|
|||||
svašta kaj hočejo eni poečti s telefonom
|
|||||
Evo super:
http://www.youtube.com/watch?v=18RuLED2nQM tole sem rabil hvala za ime ja to je bolj za foro |
|||||
džises krajst .. res
Se pri takem "dolgočasju" ne bi spravil rajše v programiranje kakšne fajn SLO app? |
|||||
ko bi le znal
če me kdo nauči - takoj! |
|||||
A ve kdo ime aplikacije ko daš na iphone šalco z mlekom al pa piščanca? Pa ti potem skuha kavo al pa speče kosilo?
|
|||||
Nihče te ne bo naučil. Naučiti se moraš sam, nekdo ti lahko pokaže, ampak če imaš veselje je vse mogoče. |
|||||
iŠtedilnik |
|||||
TvojaŽena.com
|
|||||
Sicer ni za iPhone... je pa za iPad... jajcka na oko
|
|||||
Ja imam zeljo. Za zacetek me zanima kaj morem obvladat od programov? Oz ali se z raznimi programi delajo aplikacije?
Imam veliko zeljo po temu, da bi izdelal kako aplikacijo. |
|||||
Jaz imam veliko željo govoriti tekoče kitajsko, a mi lahko kdo pove kako? A se tiste črke rišejo, ali se pišejo?
|
|||||
znači s črkovanjem A-P-L-I-K-A-C-I-J-A
|
|||||
z-a-č-n-i ja. "glej ga nigr!", prav črnc črncu. |
|||||
evo tuki imas temo za to
pac eni se zajebavajo kar je lepo in fajn eni pa pac pomagamo pol pa najbols ce oboje zdruzis http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=15443&highlight=developer |
|||||
vpiši se na filozofsko fakulteto smer kitajščina. 4 leta učenja pa boš lah govoru z hu-li-jem kolegica je zanč z njim govorila po telefonu, hudo smešno. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |