Zasledil sem da prihajajo novi ipodi, kaj prićakjuete pri njih?
| Novi ipodi | |||||
Zasledil sem da prihajajo novi ipodi, kaj prićakjuete pri njih?
|
|||||
A lahko podaš link? Hvala |
|||||
Korenito spremembo NANOta. Retina zaslon, možnost predvajanja videa, WiFi - sinhronizacija z iCloud.
Zelo uporabno bi bilo imeti svoje beležke, kontakte, reminderje,... Stalno na roki - kot uro. No, najbrž sem preveč domišljav Ali pa, da bi se na NANOTU pokazalo obvestilo o klicu oz. SMSju in bi s pomočjo SIRI odgovoril - BOMBA! No, sem že PREVEČ zaspan za trezno razmišljanje. |
|||||
Veliko folka si zeli podobno kot ti ...
Bomo videli. |
|||||
Pa samo malenkost, da povečajo zaslon... Da je še v mejah malo večje ure.
Ker tole s iCloud sinhronizacijo in iPhone povezljivostjo bi se pomoje res "prijelo". |
|||||
Malo bodite trezni. Jaz zdle nisem trezen, pa vem da ce sirija ni na iPhone 4, torej ga tudi na nanotu ne bo.
|
|||||
novi iPodi bodo verjetno predstavljeni jeseni, istočasno kot nova generacija iPhona.
|
|||||
Jaz tudi menim, da bodo nov line up iPodov najavili skupaj z novo generacijo iPhona. Vsaj praksa iz zadnjih dveh, treh let tako kaže. |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Sam sem mnenja,da takšni ne bodo nikoli. |
|||||
Where's the point of all these mockups???
![]() _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
A se že prodajajo v Sloveniji novi iPodi? Zanima me predvsem za iPod Touch 5G, ker ga nisem opazil nikjer razen na amazonu in ebayu.
lp |
|||||
Da. http://www.ispot.si/ispot/details/1967/144/ipod/ipod-touch/ipod-touch-32gb-blue.html http://www.ispot.si/ispot/details/1966/144/ipod/ipod-touch/ipod-touch-32gb-pink.html |
|||||
Hvala! Nevem kako sem lahko spregledal to stran
|
|||||
v epl jih imajo na policah
|
|||||
v iStoru v BTCju tudi. Kok so tnki in lahki. Prov huda igračka
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |