Jabuk
Wi-fi ruter / Belkin N+ (F5D8235)
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 11.10.2010 18:38:10
Wi-fi ruter / Belkin N+ (F5D8235)
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Belkin N+ (F5D8235) http://www.mimovrste.com/artikel/2470029428/brezzicni-router-belkin-n-f5d8235#reviews

Naj mi nekdo prosim, ko se spozna na te network zadeve prosim pove če je ta ruter ok, če se splača itd... ali pa predlaga kakšno boljšo alternativo. Linksys ruterji odpadejo (Izjemno slabe izkušnje).

Plus tega, bi še prosil če se nekdo malce razpiše o wifi n standardu, koliko je potreben itd... Linijo imam 24mb up in 2mb down. Na ruter bi stalno (wifi) bila priključena 2 kompa (mac+pc) in pa še občasno en pc (prav tako wifi). Ethernet portov ne bi koristil. Mora pa bit wifi range dober... vmes je en kr debel zid. Zdašnji Belkin je imel range super -> belkin pre-n router f5d8230-4

Glede tega Belkina... prebral sem vsaj ene različne recenzije... pa so vse ble ok. Baje je usb port bol tak tak... ostalo pa kul. Glede recenzij uporabnikov pa tako... eni ekstremno zadovolni drugi pa sploh ne.

Hvala Wink
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 21.10.2010 14:24:32
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem ga končno dobil Smile

Super router... USB port za network sharing je fenomenalen.... komot gre streamat. Sprejme menda diske do 1T, ka je zame več kot dovolj.

Domet je naravnost fenomenalen...

Res super nakup Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani