Lahko nadgradim Macbook PRO 2010 15inch na 8GB rama? In kje se ram kupi oz. koliko stane in a lahko nesem na servis da mi vgradijo?
| MBP RAM | |||||
Lahko nadgradim Macbook PRO 2010 15inch na 8GB rama? In kje se ram kupi oz. koliko stane in a lahko nesem na servis da mi vgradijo?
|
|||||
to lahko sam narediš, ne rabiš servisa
|
|||||
zelo preprosto:
|
|||||
Pred enim mesecem smo imeli zelo ugodno ponudbo iz ITA (Crucial) za 190+DDV.
LP |
|||||
Aha. No v redu, ni problema. Vprašal bi samo to še. Glede na to da imam notri že 2x2GB, a to pomeni da moram kupit samo 4GB? Pa nekaj sem nekjke prebral, da naj bi starejši modeli podpirali samo do 6GB in da 8GB ni delalo oz. zelo upočasnilo računalnik... a to velja tudi za najnovejše 2010 modele?
Pa zelo lepa hvala vam za pomoč. |
|||||
ne vem zakaj bi menjal grafično?
|
|||||
Pomoje ima mbp samo 2 slota za RAM. Sepravi je pomoje edina opcija da das ta vn in ju prodas in pa nova notri 2x 4GB.. Glej pa da bodo ddr3 in ista frekvenca kot te do zdaj.. Podpira ti do 8GB ram-a..
Graficne se ne da menjati saj je najbrz integrirana... P.S.: zakaj rabis toliko rama? |
|||||
MBP ima samo 2 slota ja
Nazadnje urejal/a sussi Pon 18. Okt 2010 16:21; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Kje pa model omenja menjavo graficne ?
|
|||||
zgleda je spremenil svoj post
|
|||||
Aha aha.
gpc17, rad bi dal RAM do maximum, grafična je kul, če se da menjati bom še grafično zamenjal, pa da mi dolgo časa ni več treba menjat laptopa. Samo zaradi tega. PS: Crucial DDR3 1066 MHz SO-DIMM - 2x4 GB = je ta kul za MBP 2010 i7? |
|||||
jaz na tvojem mestu ne bi ničesar menjal, Mogoče čez kakšni 2 leti, če bi bila potreba po tem, ker zaenkrat more delat ko šus!
|
|||||
Ja je OK ja..
Sem pa mnenja da na pol sploh neves kaj je RAM ampak ok .. |
|||||
Saj s ne spoznam dobro na te stvari, zato sem pa prilimal ime tukaj, da vprašam.
|
|||||
za kaj tocno bos uporabljal laptop ?
|
|||||
zelo dobro vprašanje... |
|||||
Za vse ga bom uporabljal kar je možno, urejevanje videov, slik ter miksanje in ustvarjanje glasbe itd... šola,...
Nekje sem bral da starejši modeli postanejo počasnejši če se RAM poveča oz če se poveča na 8GB postanejo počasnejši, pri 6GB je pa kul kao... ali se to zgodi pri 2010 najnovejšemu MBP 15inch? |
|||||
A si to bral v Slovenskih novicah ali v Cicibanu?
Več pomnilnika je vedno boljše! Če že nadgrajuješ, potem nadgradi na 8 GB (2x 4GB). Ostalo je preseravanje, s katerim boš imel same probleme in prav nobene koristi. |
|||||
Kolkr sem pa jaz nekje brel.....Se OSX vec casa boota ce ima vec rama
|
|||||
Jst imam 4 Gb, za muziko ti je (pre)več kot dovolj... glede video, pa nea vem
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |