Prispevek: #1 Objavljeno 17.10.2010 09:05:45 Kateri dock za iPhone 4 z bumperjem?
Imam original iPhone 4 dock, s katerim seveda ni mogoče polnit, če je na telefonu bumper. Tudi z universal dockom ne gre. Malo je nerodno vedno jemat bumper s telefona...
kaj pa uporabljate vi?
obstaja kaki 3rd party dock, ki gre skupaj z bumperjem?
Tudi sam sem imel težave najti primeren dock, ki bi omogočal uporabo tudi z bumperjem ali drugo "debelejšo" protekcijo, in po nekaj poskusih sem prišel do tega:
Deluje in je poceni, poleg tega pa mi je pri njem všeč še ločljiv kabel (črn). Priporočam, predvsem zaradi dejstva skorajda popolne odsotnosti podobnih izdelkov na tržišču.
Prispevek: #3 Objavljeno 28.10.2010 10:32:13 Re: Kateri dock za iPhone 4 z bumperjem?
Matrix je napisal/a:
Imam original iPhone 4 dock, s katerim seveda ni mogoče polnit, če je na telefonu bumper. Tudi z universal dockom ne gre. Malo je nerodno vedno jemat bumper s telefona...
kaj pa uporabljate vi?
obstaja kaki 3rd party dock, ki gre skupaj z bumperjem?
V Universal dock pase tudi z bumperjem... moras pa ven vzeti tisti nastavek ...
_________________ Lp
Thomas
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.