Jabuk
Zaklenjen iPhone - morebitna rešitev?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.09.2010 12:41:24
Zaklenjen iPhone - morebitna rešitev?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Informativno se zanimam glede SIM (PAYG) kartice, ki je primarno namenjena O2 omrežju iz VB...
Pri zaklenjenem telefonu (npr. da je na omrežje O2) naj bi bilo ob restore-anju iPhone-a potrebno po Jailbreaku in med/po odklepu iPhone-a vtakniti SIM kartico prvotnega operaterja (O2), da lahko kasneje telefon deluje na vsa omrežja (vsaj tako sem prebiral). Bi torej bila v dotičnem primeru ta SIM kartica rešitev?

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-O2-02-PAY-YOU-GO-SIM-ONLY-PACK-PAYG-SIM-CARD-/330411609405?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Sim_Cards_CV&hash=item4cee110d3d#ht_1719wt_1137

Šele pred nekaj dnevi sem se začel ukvarjati s tem, zato Vas vljudno prosim za strpnost, ker sem ziher kaj pobrkal.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 25.09.2010 12:48:11
Slabo si prebral.. Ta sim ti samo omogoči aktivacijo iphona to pomeni da boš lahko prišel v meni. Odklenjen pa še vedno ne bo.. Ker rabiš jailbreak in posledično šele odklep...
Če ti vse dela nimaš rezloga za restore.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 25.09.2010 15:51:08
Aha... imam še eno vprašanje, ki je morda rahlo offtopic:
Kupil sem iPhone 3GS, na katerem je bil že naložen iOS 4.1 (telefon pa ni bil NIKOLI Jailbreakan), kar me je ornk razkurl, ker ga ne morem t.i. Downgrade-at vsaj na 4.0, saj nimam SHSH al kaj je že tist, ki je obvezen. Je edin izhod počakati na kasnejšo verzijo Jailbreaka ali je alternativna pot?
Sad
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 25.09.2010 15:54:28
Ni alternative lahko samo čakaš.. Slabost hrvaški iphonov.. Misliš da boš prišparal ubistvu si pa še na slabšem.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani