Mogoče kdo ve kako popolnoma zbrišem tiskalnikove datoteke in driverje?
Hvala
| Canon Pixma MP550 | |||
V začetku, ko sem namesil tiskalnik na mac-a je delal super. Kasneje sem se igral z nastavitvami in kot kaže nekaj pokvaril
Mogoče kdo ve kako popolnoma zbrišem tiskalnikove datoteke in driverje? Hvala |
|||
zbrišeš celoten printer, kjer imaš spisek zaznanih printerjev klikneš na minu, da ga odstraniš, printer ponovno priklopiš in bi moglo delat, če pa ne se pa še mal extra poigraš pa pogledaš driverje ki jih ima apple v bazi.
|
|||
In to je to? Nikjer ne ostane nič podatkov o tem tiskalniku na računalniku?
|
|||
|
|||
Super, hvala...vendar tega koraka nekako ne razumem...volume icon?
3. Delete the printer driver One by one, double-click the volume icon, Library folder, Printers folder, and Canon folder to which you installed the printer driver, and place the BJPrinter folder into the Trash. One by one, double-click the volume icon, Library folder, and CFMSupport folder to which you installed the printer driver, and place the "BJExtDDI.cfm" file into the Trash Pa ga bom lahko kasneje spet normalo namestil? |
|||
volume = hard disk, priveto ime je Macintosh HD, levo zgoraj (praviloma) v Finder oknu
Namesti - seveda DA, najdeš na http://software.canon-europe.com/index.asp |
|||
|
|||
Ne vem. Verjetno ti manjka kakšen driver. Ugibam na osnovi lastne izkušnje.
Jaz imam MP620 in uporabljam Canon-ov program za skeniranje. Mi je pred časom pil kri, ker se je brez razloga odločil, da ne bo več delal preko wifi in sem izgubil par ur, da sem ga usposobil. Probal sem razne kombinacije gonilnikov in programov in na koncu ugotovil, da od 13 kos nečesa, ki je na voljo za download potrebujem 4. Torej, probaj in boš našel rešitev. |
|||
Da ne bom odpiral nove teme, bom napisal kar tukaj
Govorim o OS X, da ne bo kake pomote |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |