Dober dan 
Zanima me kje se dobijo IPADi najceneje? Konkretno me zanima IPAD WIFI 16GB.
Hvala
LP

| ipad - kje najceneje? | |||||

Dober dan 

Zanima me kje se dobijo IPADi najceneje? Konkretno me zanima IPAD WIFI 16GB. Hvala LP  | 
	|||||

US. 

| 
	|||||

Hvala, mislil sem dostavljen v Slovenijo. Če je USA potem je še carina in DDV, ali še vedno pride ceneje kot kupljen v EU. Oz kje v EU se ga dobi najceneje (poštnina vključena) ? Hvala LP  | 
	|||||

Pa saj je približno isto.. Iz US je drugače "samo" davek.. Kupi v Italiji je še najbližje.. Se zapeleš tja in je to to.. Drugače pa poglej malo ebay po avstriji, nemčiji, uk.. 

| 
	|||||

tudi v austriji ga dobiš v kakšnem media marktu ali pa m storu. cena je pa 499€ za 16GB wifi varjanto. Za nižjo ceno boš dobil verjetno samo rabljene. 

| 
	|||||

Najbolje se je dejansko odpeljati v Avstrijo ali pa Italijo in nabavo nove ''igračke'' še združiti s prijetnim izletom...  

| 
	|||||

ok, hvala za info 

sem mislil, da je morda kje precej ceneje.... torej to pomeni da se novega pod 490-499 eur ne da nikjer dobit če se motim me popravite LP  | 
	|||||

Ne motiš se. 

| 
	|||||

Jaz sem ga kupil od tega: http://www.bolha.com/oglas1272451450/ipad-16gb-wifi Naj bi bili Italijanski, zapakiran v original foliji. Ceneje, kot če greš v IT. 

| 
	|||||

kaj to je preprodajalec oz ali je imel samo enega

LP  | 
	|||||

Tudi sam sem ga kupil na zgornjem oglasu. Korektno, brez težav. Je pa iPad presenetljivo uporabna zadevca. 

| 
	|||||

Baje jih ima po več. Nazadnje je imel še enega zame rezerviranega. Pokliči in preveri... 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |