Kako ste zadovoljnji s T2 TV?
|
Kako ste zadovoljnji z T2 TV? |
Zelo |
|
51% |
[ 18 ] |
Tako tako |
|
8% |
[ 3 ] |
Najraje bi jo odjavil |
|
0% |
[ 0 ] |
Imam kabelsko |
|
22% |
[ 8 ] |
Imam SiOL TV |
|
14% |
[ 5 ] |
Imam drugačno rešitev |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Skupaj glasov : 35 |
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 20.09.2010 06:54:10 Kako ste zadovoljnji s T2 TV? |
|
Pozdravljeni,
Nameravam "odbrenkat" kabelsko TV in preklopiti na IPTV.
Ker imam že internet pri T2 me zanima kako ste kaj zadovolnji z T2 TV (programska shema, prenos oz. "kockanje"...)?
Hvala,
Matej
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 20.09.2010 07:00:24 |
|
Ce iams vec TVjev... je kabelska boljsa resitev... ker za IPTV potrebujes dovolj pasovne sirine, pa se pri vsakem TVju svojo skatlo (Amino, STB,...) ... glede programske sheme pa ne bi vedel...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 20.09.2010 07:12:19 |
|
Ne, ne imam eno TV ... mogoče, nekoč, bosta dve.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 20.09.2010 07:20:24 |
|
Meni gre na zivce pogosto crkavanje TVja.
Npr gledas kanal, presaltas na druzga ... nic ... crna slika ... presaltas naprej ni slike ... vstanes, gres do vmesnika, kabel ven, kabel not se postavi nazaj in spet dela ... nekaj dni.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 20.09.2010 07:22:50 |
|
dve leti imam doma optiko od t2. imam v paketu z internetom tut tv in telefon. tv imam celo hd, čeprav je programov ki so HD (in jih ni potrebno doplačati) za enkrat še bolj za vzorec.
edino kar me je motilo pri iptv je počasno preklapljanje programov - to se moraš malo navadit, drugače pa nimam kaj povedat čez iptv.
pol pa še obstaja tista *.m3u datoteka, ko lahko na računalniku gledaš VSE programe.
|
 |
Jablanator
Kraj: Slovenska Bistrica |
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 20.09.2010 07:23:37 |
|
Osebno sem s T2 TV zelo zadovoljen. Kar se tice programske sheme je le ta odvisna od paketa,ki ga bos izbral. Kockanje je posledica sumov,ki se pojavijo na sami povezavi - to pa je odvisno od kvalitete linije,oddaljenosti od centrale,...
Osebno imam paket brezcasni VDSL - prenos 10/2 in IP TV s cca. 200 programi (brez HBO in programov za 'odrasle'). Kockanja nimam, je pa res,da sem od centrale oddaljen 200 m in imam max sinhronizacijo linije 35/16, kar je vec kot odlicno. Na prejsnjem naslovu sem bil oddalje nekaj cez 1000m in se mi je kockanje pojavilo obcasno-ampak bistveno manj krat kot pri sosedih, ki so imeli Amis ali Siol.
Osebno priporocam T2, ker se mi zdi,da je njihova storitev boljsa od ponudbe njihovih konkurentov.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 20.09.2010 07:25:39 |
|
glede na to da imam t-2 že nekaj let, ti dam nekaj info. iz prve roke:
-programska shema je meni osebno tko tko, na veliko se hvalijo 200 in še nekaj programov, samo kaj ti to pomaga ko jih je 90% madžarskih, nemških, italijanskih,......
-če imaš optiko, ni omejitve, imaš lahko več tv-jev in ni problema...
-kockanje? domači programi, potem recimo eurosport-i, razni šport tv-ji deluje 100% brez kockanja, tuji programi..razni DSF, MTV-ji, FOX programi je pa druga zgodba, čeprav bodo na t-2 vedno trdili da pri njim deluje bp.
no9 je napisal/a: | Meni gre na zivce pogosto crkavanje TVja.
Npr gledas kanal, presaltas na druzga ... nic ... crna slika ... presaltas naprej ni slike ... vstanes, gres do vmesnika, kabel ven, kabel not se postavi nazaj in spet dela ... nekaj dni. |
to drži, ni pa res da vsak teden, recimo na 2 tedna....
http://t-2.rula.net/ imaš vse informacije uporabnikov t-2...
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 20.09.2010 08:08:32 |
|
če imaš možnost T-2 optike je to skupaj z internetom zadetek v polno. Pa še na računalniku dela!! T-2 ADSL je malo manj OK, vsaj meni je velikokrat kockalo, nekateri programi so bili negledljivi (National Geographic, včasih tudi Eurosport). HD na ADSL praktično pozabi oz. je zelo odvisno od tvoje oddaljenosti od centrale. Res pa je, da se je ene dvakrat zgodilo, da je bilo treba resetirat set-top box.
kabel (Telemach) je glede TV dobra varianta (interneta se izogibaj). Na istem kablu dela tako digital kot analog, če imaš TV ki to podpira ne rabiš set-top boxa ampak zadošča le PCMCIA kartica. So ga pa malo zasrali s "kodiranjem" digitalnih programov, saj nam doma kar nekaj časa ob preklopu ni delalo, poleti pa, ko nas ni bilo dva tedna doma, spet ni nič delalo in je bilo treba klicati. S kvaliteto nimam pripomb, in HD dela zelo OK (vsaj RTVSLO HD je že v osnovni shemi)
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Drevo na vzhodu |
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 20.09.2010 10:42:38 |
|
Mi imamo doma analogno kabelsko (Telemach), priklopljeno na dveh starih CRT TV-jih. Za moje (naše) potrebe je čisto dovolj.
Itak pa v tem kraju optike še dooolgo ne bomo videli.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 20.09.2010 11:32:17 T-2 mobilni internet |
|
Nedavno sem odkril T-2 mobilni internet.
Neomejeno 10€/mesec. Nobene vezave. Deluje le ponekod. V centru LJ, MB, CE - Lopata izmerjeno približno 2/2.
S kakšnim MiFi najcenejši dostop do interneta tudi v stanovanju - zaradi zelo luknjaste pokritosti ni primeren za premikajoči mobilni dostop.
|
 |