Mobitel 3G - Vrhnika (iPhone 4)
Prve dve sta na 3G, vendar tukaj zgleda ni HSUPA...
Testiraj sem z aplikacijo speedtest.net ki je zastonj na appstore-u.
Pa vaše meritve?
Nazadnje urejal/a gpc17 Tor 14. Sep 2010 15:32; skupaj popravljeno 1 krat
| SpeedTest | |||||||
Malo iz firbca sem testiral hitrosti 3G omrežja pri meni doma.
Mobitel 3G - Vrhnika (iPhone 4)
Prve dve sta na 3G, vendar tukaj zgleda ni HSUPA... Testiraj sem z aplikacijo speedtest.net ki je zastonj na appstore-u. Pa vaše meritve? Nazadnje urejal/a gpc17 Tor 14. Sep 2010 15:32; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
priblizno isto pri meni na tusmobilu, okolica brežic.
ob polnem signalu. ni svoh zadeva, vendar ko je signal slab ni tko lepo za videt |
|||||||
Dokler je 3G je ok..
|
|||||||
Je pa zanimiv tale tanov Speedtest.net ...
Pa se moji rezultati (eden vmes je na WiFiju doma, ostali pa pa HSxPA ... ![]() |
|||||||
Tukaj je moj "rekorden" rezultat... takrat sem bil v tuš planetu kranj...
![]() |
|||||||
Se par mojih "rekordov"
![]() |
|||||||
Ja zelo je lep
|
|||||||
iPhone 4, Ptujska tržnica, starejša različica Speedtest aplikacije (mimogrede, kje ste dobili tanovo - se je v App Storu preimenovala?), ki je tudi manj natančna, brez screenshotov. Operater? Mobitel.
Približno dosegam mikrohardove rezlutate, dolpoteg je od 2.9 do 3.4 Mbps, upload pa od 1,5 do 2 Mbps. Screenshote pošljem jutri, ko ponovno stestiram na isti lokaciji. |
|||||||
Na appstoru ja.. Je update.. Ime je isti.
|
|||||||
mi je danes javilo update v iTunesih, ko dobim štirico bom še jaz prilimal nekaj screenov, če ne bo šlo kaj narobe to mora biti v petek
|
|||||||
Mislim da sem danes naredil rekord
|
|||||||
Tudi jaz sem včeraj testiral, ampak mi je zloba požrl na desetine MB, ne vem od česa, verjetno še katera druga aplikacija zraven. In to pri Džabest paketu, ko je samo 100 MB vključenih
LP -J |
|||||||
@St0rMl0rD to pač deluje tako da prenaša neko datoteko ane in meri kako hitro jo prenaša.. In seveda da pobere dosti neta
|
|||||||
na srečo nimam tega prblema, ker sem šel na simobil in imam zdaj 2100mb prenosa podatkov
|
|||||||
Bom ja, samo da se novembra redno zaposlim LP -J |
|||||||
Za 500 MB je dva evrota na mesec, verjetno ne potrebuješ mesečne zaposlitve |
|||||||
za 1 giga je 6 €
|
|||||||
|
|||||||
Prej sem gledal nekje cenik, pa se mi zdi, da je 4 EUR 100 MB, in tako naprej. Če pa je res tako poceni, pa dajte kakšen link prilepit. Pa da ne bomo preveč off-topic. LP -J |
|||||||
Kaj pa ko bi pogledal na spetni strani tvojega operaterja?
http://www.mobitel.si/Storitve/mobilni-internet.aspx
![]() |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 16, 17, 18 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |