zakaj se nemorem registrirat na app store

| App store | |||||

1 vprašanje:

zakaj se nemorem registrirat na app store ![]()  | 
	|||||

si upošteval navodila, ki ti lepo pišejo v sivem kvadratku, minimalno 8 znakov in vsaj eno veliko črko. 

| 
	|||||

Geslo za iTunes račun mora imeti:

vsaj 1 veliko črko, vsaj 1 malo črko in vsaj eno številko Ne sme vsebovati: 
 3 enakih znakov zapored in apple id-ja  | 
	|||||

saj preveč lepo piše zraven polja za izpolnit   

| 
	|||||

Ja saj... sem prevedel v naš lepi jezik, če slučajno ne razume vsega.. 

| 
	|||||

A mi stari iTunesarji pa nič ne rabimo spreminjat, ki ne zadostujemo tem pogojem??? 

| 
	|||||

Preveri če ti login še vedno dela s starim geslom in se potem še enkrat vprašaj.  | 
	|||||

Ja dela vpis. Malo mi je čudno zakaj morejo novi uporabniki met tak oosnovano geslo, stari pa ga ne rabimo spreminjat. Nekaj učitno že je potemtakem. 

| 
	|||||

ko smo mi ustvarili geslo še ni bilo teh pravil za gesla, in zato lahko še vedno uporabljamo stara  

| 
	|||||

Ja vem, hahahah. Ampak če bi bil že to nek varnostni ukrep, bi tudi nas pozvali k menjavi gesla. Če pa samo nove uporabnike pa je vprašanje zakaj so sploh pravila spremenilil, večja varnost je, to je res, ampak zakaj samo oni. Heheheh, saj vem, da vsako stvar zakompliciram, just me.  

| 
	|||||

Sčasoma tudi mi pridemo na vrsto. Gesla (sodeč po sliki v prvem postu) potečejo po 1 letu (po uvedbi novih pravil?). 

| 
	|||||

Ja te velike črke nisem razumel sedaj dela Hvala  | 
	|||||

Probaj ga spremenit... pa bos verjetno naletel na podobno ... Verjetno je pa tako zato, ker se dogaja precej zlorab... in veliko je verjetno takih, da ljudje uproabijo prevec enostavno geslo, ki ga lahko uganes ze v parih poskusih  | 
	|||||

Razlog, da veliko uporabnikov nastavi enostavnego geslo je sigurno konstantno vpisovanje v App Store na iPhone, ki je res nadležno  

| 
	|||||

Je nadlezno... je pa edini nacin, da preprecis, da recimo prijatelj, ki mu za par minut posodis iPhone, da pogleda, kako to cudo deluje, ne zapravi celega premozenja na tvoj racun  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |