Lep pozdrav. Sem nov na tem forumu in bi potreboval vašo pomoč.
Moj macbook pro je zdaj star že 12 mesecev in je bil enkrat servisiran (skuril sem headphone jack. Bila je moja krivda in ne serijska

). Zdaj sem pa opazil nov problem. Tipke se mi v temi več ne osvetlijo. Ni ne vem kako velika stvar vendar me fejst nervira da mi to ne deluje. Obe tipki za reguliranje svetlosti tipk delujeta ne glede na to če je svetlo ali temno. Prej nista delovali tako. Prej sta če je bila tema delovali, če je pa senzor prejel dovolj svetlobe se je pa čez ikonco za svetlost tipk pojavil prečrtan krog. Senzor deluje normalno, saj se ekran prilagodi svetlobi če ga nesem iz svetlega prostora v temnega (ali pa čez njega položim prst ali roko).
Sprašujem se če ni to kakšen serijski problem. Malo sem pogooglal in videl da nisem edini s to težavo. Ampak na nobeni strani nisem našel rešitve. Vsaj takšne ne, ki bi meni pomagala

. Pisal sem tudi že na FMC servis, ker sumim da je morda prišlo do napake medtem, ko je računalnik bil pri njih na servisu. Računalnik še je 2 leti pod garancijo, saj sem hvala bogu bil dovolj pameten da sem našparal še tistih 50 evrov in dokupil 2 leti garancije

.
Upam da mi lahko kdo tukaj pomaga. Od FMC-ja ne pričakujem odgovora prej kot v ponedeljek.
LP. Viktor