Jabuk
Keaboard Backlight težave
Jabček

Jabček

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.09.2010 22:34:22
Keaboard Backlight težave
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lep pozdrav. Sem nov na tem forumu in bi potreboval vašo pomoč.

Moj macbook pro je zdaj star že 12 mesecev in je bil enkrat servisiran (skuril sem headphone jack. Bila je moja krivda in ne serijska Razz). Zdaj sem pa opazil nov problem. Tipke se mi v temi več ne osvetlijo. Ni ne vem kako velika stvar vendar me fejst nervira da mi to ne deluje. Obe tipki za reguliranje svetlosti tipk delujeta ne glede na to če je svetlo ali temno. Prej nista delovali tako. Prej sta če je bila tema delovali, če je pa senzor prejel dovolj svetlobe se je pa čez ikonco za svetlost tipk pojavil prečrtan krog. Senzor deluje normalno, saj se ekran prilagodi svetlobi če ga nesem iz svetlega prostora v temnega (ali pa čez njega položim prst ali roko).

Sprašujem se če ni to kakšen serijski problem. Malo sem pogooglal in videl da nisem edini s to težavo. Ampak na nobeni strani nisem našel rešitve. Vsaj takšne ne, ki bi meni pomagala Razz. Pisal sem tudi že na FMC servis, ker sumim da je morda prišlo do napake medtem, ko je računalnik bil pri njih na servisu. Računalnik še je 2 leti pod garancijo, saj sem hvala bogu bil dovolj pameten da sem našparal še tistih 50 evrov in dokupil 2 leti garancije Smile.

Upam da mi lahko kdo tukaj pomaga. Od FMC-ja ne pričakujem odgovora prej kot v ponedeljek.

LP. Viktor
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 05.09.2010 16:20:41
Resetiraj PRAM.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 05.09.2010 17:35:31
zee je napisal/a:
Resetiraj PRAM.

Prvo bi rad točno vedel za kaj se gre preden bom to naredil Razz Nisem bogve kak poznavalec Razz Kaj je to pram in kako ga resetiram?
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 05.09.2010 18:59:37
Winnetouch je napisal/a:
zee je napisal/a:
Resetiraj PRAM.

Prvo bi rad točno vedel za kaj se gre preden bom to naredil Razz Nisem bogve kak poznavalec Razz Kaj je to pram in kako ga resetiram?

OK sem pogooglal Razz Neumno vprašanje Razz

Sem resetiral... Nothin' Razz Še kr se ne prižgejo. Jaz sumim da tukaj ni napaka v softweru ampak hardweru. Ima še kdo kakšen predlog?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani