A obstaja kakšn način jaibreaka za 4.0.2 verzijo? Za ostale verzije je ful na easy način. In še, če mogoče gre tudi druge videja gledat ne samo youtube. Adobe flash?
hvala za odgovor. LP
| Ipod Touch jailbreak version 4.0.2 | |||||||||||
A obstaja kakšn način jaibreaka za 4.0.2 verzijo? Za ostale verzije je ful na easy način. In še, če mogoče gre tudi druge videja gledat ne samo youtube. Adobe flash?
hvala za odgovor. LP |
|||||||||||
Kateri iPod Touch imaš? Na dvojki gre narediti jailbreak tudi z 4.0.2 fw., potem pa imaš en približek flash-a za safari, ki ga najdeš na Cydii. lp, |
|||||||||||
Aha, hvala dvojka je.
|
|||||||||||
Našel sem način:
http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.0.2-with-redsn0w-how-to-guide/ Ampak na koncu, pri step 7. piše Waiting for reboot, in se nič ne zgodi. Je kdo imel slučajn podoben problem? |
|||||||||||
Kaj te muči pri sedmem koraku? Si dal telefon v recovery mode, tako kot piše v navodilih? |
|||||||||||
Aha ugotovil sem, da je MC model, ne MB karkoli že to pomeni.. hmm je komu uspelo? |
|||||||||||
Btw, recovery mode je ko stisneš off button pa home button? tnx, lp |
|||||||||||
Ja, in?
|
|||||||||||
Problem je, da sem opazil, da je MC verzija, v videu pa reče, da MC modeli še trenutno niso za jailbrejkat na 4.0.2.
|
|||||||||||
tu si lahko pogledaš kaj vse je |
|||||||||||
Ja prej sm ga downgrejdu na 4.0. pa z Jailbreakme.com porihtal. sicer pa ne vem zdaj.
Cydio mam gori, ko pa hočem kake appe naložit, mi inštalira na koncu pa napiše bla bla bla was not instaled because of an uknown error occured (0xE8008001). crap. |
|||||||||||
Jup... tako je to, če nalagaš ukradene programe.
Sicer pa lepo, da ti je uspelo. Zaklepam |
|||||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |