Ni nastavitev za mobilni internet | |||
Nikjer ni nastavitev, kot sem jih imel pri trojki (cellular data ..) kjer sem vstavil podatke za internet. Je kje kakšna finta ali kaj bi bilo lahko narobe. Oz. kaj treba kje vstavit, da mi bo deloval internet preko 3G. Lp |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Še enkrat. Če mi lahko kdo pomaga z novim iphonom štirko. Enostavno ne najdem okenca, kjer bi lahko vnesel podatke za internet ... cellular data ... je samo možnost kjer ta cellular data dam on ali off. |
|||
![]() |
|||
Tukaj je Mikrohard ravno pred kratkim slikovno opisal postopek ![]() http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=15031&start=60 |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pobrišeš vse kar si do zdej preizkusil in nameščal prek cydia in podobnih... Nato greš v Cydia/Manage/Sources/Edit/Add in vpišeš Cydia.xsellize.com Ko to dodaš klikneš done in klikneš na tist link ki ti ga je dodalo. Tam not poiščeš Supreme Preferences 3.0 in ga installiraš. Preveriš še ali imaš nameščen WinterBoard ki je nujno potreben (P.S. jz sem ga imel) Nato pa greš pod Settings/WinterBoard/Select Themes/ in izbereš Supereme Preferences 3.0 Ko to narediš se ti pojavi v nastavitvah nova možnost Supreme Preference 3.0, to klikneš in greš pod Applications/Phone in tam vključiš Cellular Data Editing. Ugasneš in znova prižgeš telefon in mogla bi se ti pojavit možnost vstavljanja podatkov tam pod Settings/General/Network/ Men je edino ta varianta delala, mam pa Iphone 3GS (4.0.1) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |