Nrdila sm si en mejhn problemčk pa ga ne znam glih rešt :/
Upam da mi lah kdo pomaga
Nrdila sm prenos imenika v Itunesih in mi je use številke zbrisal v telefonu, zdej bi jih pa rada nazaj na telefon spravla
Pa me zanima kako to nrdim???
hvala
Ana
| Problemček z imenikom! | |||

Živjo  

Nrdila sm si en mejhn problemčk pa ga ne znam glih rešt :/ Upam da mi lah kdo pomaga Nrdila sm prenos imenika v Itunesih in mi je use številke zbrisal v telefonu, zdej bi jih pa rada nazaj na telefon spravla Pa me zanima kako to nrdim??? hvala Ana  | 
	|||

Živjo!

Poskušaj narediti to: pojdi v Settings/Mail,Contacts,Calendars in potem se pomakni dol, kjer ti piše Import SIM contacts in samo klikni in počakaj... LP, Rok  | 
	|||

Hvala Rok, sam kaj pa če to nrdiš pa se nč ne spremeni  

| 
	|||

Priklopi telefon na racunalnik... v iTunes klikno s desno miskino tipko na telefon (v levem meniju) in tam izberi restore from backup. Tam izberi cim bolj zgodenj backup (a se vedno starejsi od danes). Ce takega backupa nimas, je imenik za vedno izgubljen. 

| 
	|||

Povež iphone z računalnikom, v itunesu označi napravo, klikni info in daj Sync contacts with outlook... pa probaj še enkrat import sim card...

mislim da sem imel že enkrat te težave, samo se nespomnem natančno kako sem jih odpravil...:S poskusi LP, Rok  | 
	|||

super hvala  

Zdej sm dala datum 20 pa bomo vidl kaj bo ... sporočim  | 
	|||

"Import from SIM" deluje samo, če ima imenik tudi na SIM-u. Ampak ga očitno nima, tako da njej to ne bo pomagalo. 

| 
	|||

Da nebom odpiral enake teme mam pa še jaz eno vprašanje ! 

Z outlookom sem povezal kontakte ! Potem pa sem še prijateljici delal kontakte za save! Pa sem svoje izvozil v exel file ! Zdaj pa ko hočem uvoziti mi uvozi samo imena številke pa so kar naprej lepo tam v exelu ?!??? mogoče kdo ve kakšen trick !??  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |