Naloga zahteva, da tabela izpiše število tekmovalcev po klubih...

Tretji gumb iz leve strani
Moja koda:
Koda: |
Public Class Form1
Structure Tekmovalci Dim Priimek As String Dim Rezultat As Double Dim Klub As String End Structure Dim Zapis As Tekmovalci Dim Datoteka As String = Application.StartupPath & "\Podatki.txt" Private Sub btnVpis_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnVpis.Click With Zapis If txtPriimek.Text = "" Then MsgBox("Vpišite priimek!") txtPriimek.Clear() txtPriimek.Focus() Exit Sub End If If Not Double.TryParse(txtRezultat.Text, .Rezultat) Then MsgBox("Vpiši rezultat!") Exit Sub End If If lstKlub.SelectedIndex = -1 Then MsgBox("Izberite klub!") Exit Sub End If FileOpen(1, Datoteka, OpenMode.Append) .Priimek = txtPriimek.Text Double.TryParse(txtRezultat.Text, .Rezultat) .Klub = lstKlub.SelectedItem.ToString Write(1, .Priimek, .Rezultat, .Klub) FileClose() Call ZbrisiObrazec() End With End Sub Private Sub ZbrisiObrazec() txtPriimek.Clear() txtRezultat.Clear() lstKlub.SelectedIndex = -1 lstIzpis.Items.Clear() End Sub Private Sub btnSprazni_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnSprazni.Click Call ZbrisiObrazec() End Sub Private Sub btnSeznam_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnSeznam.Click FileOpen(1, Datoteka, OpenMode.Input) If EOF(1) Then MsgBox("ne najdem datoteke") FileClose(1) Exit Sub End If lstIzpis.Items.Clear() lstIzpis.Items.Add("Priimek" + vbTab + "Rezultat" + vbTab + "Klub") lstIzpis.Items.Add("") Do Until EOF(1) With Zapis Input(1, .Priimek) Input(1, .Rezultat) Input(1, .Klub) lstIzpis.Items.Add(.Priimek + vbTab + .Rezultat.ToString + vbTab + .Klub.ToString) End With Loop FileClose() End Sub Private Sub btnTekmovalci_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnTekmovalci.Click 'tuki nej bi bla tabela :) End Sub End Class |
Spodaj nej bi bla tabela
LP Grega