Jabuk
iphone 2g problemi-se malo, pa bo koncal v ljubljanici!!!
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.08.2010 18:41:11
iphone 2g problemi-se malo, pa bo koncal v ljubljanici!!!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mam par vprasanj:
1)Pred parimi meseci sem imela nesreco z iphone-om, kjer sem si konkretno unicila ekran, ga dala na servis in mi je popravljen. vmes sem tudi zamenjala mobitel za simobil...od takrat imam tezave s signalom(nekateri so rekli, da je to lahko problem 3G omrezja...) a je to problem s servisom ali se to da kako drugace zrihtat?
2)pred parimi dnevi sem opazila, da imam dead spots na ekranu (cisto spodaj mi ne zazna funkcij pri npr safari) in nekje v sredini imam se en ozek horizontalni predel, ki ne reagira na dotik (a je to problem servisa ali naj ga probam restore kot "new iphone" )

3)sedaj pa se nekaj vprasanj glede 3.1.2-nekaj me je picilo, pa sem se odlocila upgrade-at,kako dobim mms(downloadala sem si program Native MMS iPhone 2G in takrat mi je nehal delat wifi!!!)obstaja mogoce kaksen drugi program?

hvala v naprej za odgovore
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 26.08.2010 19:06:31
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
kar se tiče ekrana in signala je ziher serviser vse skup mal slabo sestavu oz. uporabu neoriginalne dele.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani