Pozdravljeni! Nujno bi moral vedeti kaj naj naredim, saj ko restoram iz 4.0.1 na nov 4.0.1 (clean install) mi itunes vrže ven 3194. Z Recboot mi noče delovati. Tisti shh pri saurik pa nimam shranjen. Kaj narediti?

| iphone 3gs restore 4.0.1 | |||

Pozdravljeni! Nujno bi moral vedeti kaj naj naredim, saj ko restoram iz 4.0.1 na nov 4.0.1 (clean install) mi itunes vrže ven 3194. Z Recboot mi noče delovati. Tisti shh pri saurik pa nimam shranjen. Kaj narediti? 

| 
	|||

Zdaj mi je uspelo restorat. Zdaj pa mi piše da sim card ni supported. Kakšna ideja kaj narediti pri 4.0.1 ? 

| 
	|||

First things first... kako ti je uspelo restorat, če nimaš shranjenega SHSH-ja? A si prepričan, da si naložil verzijo 4.0.1?

Sicer pa za aktivacijo na iOS 4.0.1 (in tudi 4.0.2 / 4.1) potrebuješ originalno sim kartico (ali pa posebno aktivacijsko kartico).  | 
	|||

ip sem v host file dodal in je delovalo. 

| 
	|||

To pomeni, da imaš shranjene pri sauriku  

| 
	|||

Aja te pa ok. Nisem vedel, ker ni moj telefon. Se da kaj narediti da bi aktiviral telefon. ker je telefon iz USA in nimam njihove sim kartice. 

| 
	|||

Probaj kupiti (ali pa si sposoditi) univerzalni sim za aktivacijo. 

| 
	|||

No zdaj poskušam gor dati verzijo 4.0 ampak mi itunes ven vrže 1600. Ve kdo kaj o tem? 

| 
	|||

Nima veze katero verzijo boš dal gor, če si restoral pa nimaš sim si v riti. 

| 
	|||

Ali je kdo tukaj gor, ki je iz Maribora, da bi posodil aktivacijsko sim? Aktiviramo na licu mesta. 

| 
	|||

a veš da se najde tudi kdo iz mb

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |