Če ima kdo kakšne izkušnje s presvetlim ekranom mi naj prosim pomaga.
Prilagam tudi slike za primerjavo med delujočim in pokvarjenim iphone-om.

| Presvetel ekran | |||
Imam težavo z iphone-om 3G in sicer z ekranom. Ekran je bil počen zato sem ga zamenjal. Vendar sem po menjavi opazil, da je ekran zelo svetel oz. presvetel. Ekran je bil tudi že prej tako svetel, vendar sem mislil, da zaradi tega ker je poškodovan. Mislil sem da je problem v ekranu zato sem ga nesel zamenjati vendar problem še vedno ostaja. Pregledal sem tudi vse nastavitve za telefon in ekran ter ga resitiral in restoral. vendar ne pomaga.
Če ima kdo kakšne izkušnje s presvetlim ekranom mi naj prosim pomaga. Prilagam tudi slike za primerjavo med delujočim in pokvarjenim iphone-om. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
deluje kot neka hardware napaka... si dobro priklopil vse 3 kable ?
|
|||
Če greš v nastavitve in ročno spreminjaš Brightness... ali ima to sploh kak efekt?
Mogoče je pokvarjen senzor za avtomatično nastavljanje svetlosti? |
|||
Mislim da sem vse 3 "kable" dobro priklučil ker sem ekran tudi že večkrat menjal.
V nastavitvah imam trenutno svetlost na največ in izklopljeno avtomatično nastavitev svetlosti. če pa drsnik premaknem na manjšo svetlost pa ekran sicer potemni vendar tudi vse ostalo tako da celo težko razločiš besedilo. |
|||
Potem je pa najbrž okvara na samem grafičnem čipu od telefona.
|
|||
To se pa najverjetneje ne da tako lahko zamenjati ali pa se sploh ne da kajne?
|
|||
Glede na to, da je telefon že star (3G), se verjetno res ne splača. Bi bilo treba vprašati kakega profija s tega področja. Če bi bil v garanciji, bi bila pa druga zgodba.
|
|||
Za zamenjat bi bil čip na matični plošči, nevem pa če bi to 100% pomagalo. Sam še nisem imel takega primera, pa tudi nobene 3G v kosih da bi ponucal za tako popravilo.
![]() |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |