nadgradil sem 3gs na 4.0.1 in ga jealbreakal.
težavo opažam spet pri tel številkah .
recimo pod Osebo "Jakob" imam shranjeno  +386 41 111 111 in ko me ta oseba klice mi izpise kot 041 111 111 obstaja kaksen patch za ta problem ?

| [4.0.1] - problem telefonskih številk | |||||

nadgradil sem 3gs na 4.0.1 in ga jealbreakal.

težavo opažam spet pri tel številkah . recimo pod Osebo "Jakob" imam shranjeno +386 41 111 111 in ko me ta oseba klice mi izpise kot 041 111 111 obstaja kaksen patch za ta problem ?  | 
	|||||

Se izpiše samo številka (torej brez imena), ali pa samo izpusti mednarodno predpono? 

| 
	|||||

To si nekaj narobe naredil.

Imam italijanskega 3Gs-a in mi prepoznavanje deluje tako, kot mora oz. tako, kot deluje že od 3.1.3 naprej. Vse številke imam shranjene v mednarodni obliki.  | 
	|||||

Ce imas osebo shranjeno po "Jakob" bi se mroalo izpisati "Jakob" in ne stevilka ...  | 
	|||||

Ali zadeva na Cydia strežniku MacUporabnika ne deluje več? Mislim, da je bila večkrat ojbavljena tudi na Jabuk.si ... 

| 
	|||||

Verjetno je ni več, ker že skoraj eno leto ni več potrebna. 

| 
	|||||

Ja dejansko izpise ime, potem pa ko gledam v sprejete klice pa vidim namesto imena stevilko 

| 
	|||||

Tudi meni je danes to delalo, sem ga ugasnil in ponovno prižgal in zaenkrat dela kot mora. Je pa iPhone 3G, software 4.0.2  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |