V tej priliki bi se zahvalil predvsem mikrohardu in jestu, saj imata hitre, prepricljive odgovore in se res spoznata na stvar
Lp
| Pohvala adminom foruma | |||||
V tej priliki bi se zahvalil predvsem mikrohardu in jestu, saj imata hitre, prepricljive odgovore in se res spoznata na stvar
Lp |
|||||
Jaz se tudi pridružujem pohvalam.
|
|||||
+ 1
|
|||||
Se res strinjam...veliko se spoznata, hitro odgovorita pa tud, če je kakšna stvar bila večkrat vprašana z veseljem pomagata.
|
|||||
+1, pa tut gpc17 ni slab, al kaj je že gpc19
|
|||||
+10 še z moje strani
hvala, ker obstajate |
|||||
Saj jih je več...samo tak naprej.
|
|||||
17
|
|||||
No, use pohvale |
|||||
pohvale usem adminom, je pa definitivno tut se neki rezerve.
|
|||||
Tukajle se res podpišem! |
|||||
+1
|
|||||
word!
|
|||||
Pohvala tudi z moje strani.
|
|||||
Kvalitetni admini, pohvale tudi z moje strani
|
|||||
+1
|
|||||
+1
|
|||||
cajt je ze biu...
recept za uspeh nekega portala je ta, da se za admine postavi najbolj aktivne uporabnike, ki imajo veliko kolicino znanja in izkusenj. Le tako je potem nek portal lahko kvaliteten. Pred nekaj meseci smo jokal, kako je jabuk.si v riti, zdaj pa lahko z veseljem opazimo, da je razlika vec kot ocitna. keep up the good work ! |
|||||
Podpis pod zgornji post.
|
|||||
Če se prav spomnim je pred aktivnim delom trenutnih adminov forum kar nekaj časa stagniral kar se tiče čiščenja vsebin.
Sedaj je vse OK, pregladam le, da se vseeno kljub ne vem kakšnem svetovanju in potencialni nevarnosti in raznih "nategih" in nepravilnih odločitvah posameznikov tega foruma, ki jih navajajo preveč zagreti, teme s takimi anomlijami kot so z iphone-i od roka enostavno zaklenejo... Ta forum je namenjen dodatnemu izobraževanju in svetovanju za applove izdelke in ne forsiranje kaj komu paše in kdo za kaj misli, da gre za "nateg". Vsak med nami se za svoja dejanja predvsem nerad odloča po svetovanju drugih, lahko pa si prodobi mnenje na spletu, a tega foruma je škoda, da bi se ga uporabljalo za take stvari. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |